Ontvang maandelijks de Flying Blue Promo Rewards via WhatsApp of mail met onze nieuwsbrief

Bjorn

23 november 2022

Bjorn Ontvang maandelijks de Flying Blue Promo Rewards via WhatsApp of mail met onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Promo Rewards nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste KLM vliegtickets in je inbox of via WhatsApp. Zo mis je nooit meer een mooie deal voor een Flying Blue vliegticket.


Een populair onderdeel op CardMapr zijn de Flying Blue Promo Rewards blogs. Maandelijks publiceert Flying Blue, het Frequent Flyer-programma van o.a. KLM, Air France en Transavia  een lijst met bestemmingen die geboekt kunnen worden met korting. Spaar je al Flying Blue Miles dan kun je met deze vliegtickets het meeste uit je punten halen. 

Wat zijn Promo Rewards en Flying Blue miles?

Alle vliegmaatschappijen hebben tegenwoordig een Frequent Flyer-programma. Sommige maatschappijen bundelen hun krachten en hebben een gezamenlijk ledenprogramma. Zo ook KLM, Air France en Transavia met Flying Blue. Vlieg je met één van deze airlines of ben je van plan om dit in de toekomst te doen, dan is het aanmelden voor dit gratis programma zeker de moeite waard. Heb je een KLM-account, dan ben je vaak al lid van Flying Blue.

Wat kan ik met deze Flying Blue miles?

Verwar Flying Blue miles niet met Airmiles van Albert Heijn of Praxis. Dit heeft namelijk niks met elkaar te maken. Flying Blue miles zijn punten die je (automatisch) spaart en kunt uitgeven voor upgrades, vliegtickets, hotel overnachtingen en meer. Op de website van Flying Blue zie je waar en hoe je ze kunt sparen. Je kunt ook ons artikel hieronder lezen.

Aanmelden nieuwsbrief via mail of WhatsApp

Naast de maandelijkse artikelen die we schrijven, sturen we ook een nieuwsbrief via mail en WhatsApp. Dit is een compacte versie met bestemmingen die Flying Blue die maand aanbiedt met kortingen tot 50%. Zo ben je als eerste op de hoogte van deze vliegtickets.

Je kunt je aanmelden via het formulier hieronder:

Nieuwsbrief

We sturen je maximaal 1x per maand de nieuwsbrief. Afmelden kan op elk gewenst moment!