Tijdelijk 50 euro cashback bij Amac met een American Express creditcard

Bjorn

18 mei 2022

Bjorn Tijdelijk 50 euro cashback bij Amac met een American Express creditcard

American Express creditcards zijn vanaf nu te gebruiken in alle Amac | Apple Premium Reseller winkels. Ontvang tijdelijk €50 cashback korting bij Amac als je betaalt met een AMEX creditcard.


Ter ere van deze samenwerking heeft American Express opnieuw een cashback voor 5.000 creditcardhouders. Tussen 17 mei en 7 juni ontvang je bij Amac €50 cashback op je aankopen bij een minimale besteding van €500. 

Net als andere cashback-acties van American Express moet je creditcard geregistreerd zijn voor deze actie. Via de Amex Experiences app of via deze link kun je jouw kaart aanmelden. Wacht niet te lang, want deze aanbieding is geldig voor de eerste 5000 kaarthouders die zich geregistreerd hebben.

Deze aanbieding is eenmalig geldig en wordt binnen 5 werkdagen na de aankoopdatum automatisch bijgeschreven op het account van de hoofdkaarthouder. Hieronder in het kort de voorwaarden van deze actie.

  1. Geldig van 17 mei tot 7 juni
  2. Minimale besteding van €500,-
  3. Geldig in alle winkels én online shop
  4. Registratie voor deze actie verplicht

Wat is Amac | Apple Premium Reseller? 

Amac is de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. Met 50 winkels verdeeld over Nederland kun je hier terecht voor advies, aankopen én reparaties van Apple producten. Is je telefoon aan vervanging toe en wil je deze vervangen door bijvoorbeeld een iPhone 13 Pro, dan heb je met deze cashback een mooie korting.

Uiteraard zijn andere producten uit het Apple assortiment ook te koop bij Amac. De keten heeft door haar klantgerichte service niet voor niets een officiële Apple Premium Reseller keurmerk. Daarnaast is het een erkende Apple Authorised Service Provider voor reparaties en worden onderdelen vervangen met originele onderdelen. 

Amac winkelAmac iPhone

Betalen met creditcard bij Amac

Amac heeft 50 winkels in Nederland waar je kan betalen met een creditcard van American Express, Mastercard en Visa. Benieuwd naar de dichtstbijzijnde Amac bij jou in de buurt? Bekijk hier alle Amac | Apple Premium Reseller winkels in Nederland.

Ook via de webshop kun je veilig betalen met een creditcard. Aankopen via de webshop tellen ook mee voor deze cashback.