Werken of studeren in een hotel met Hilton WorkSpaces

Bjorn

11 april 2021

Bjorn Werken of studeren in een hotel met Hilton WorkSpaces

In alle rust werken of studeren in een hotelkamer met Hilton WorkSpaces. Huur een werkplek voor een dag in één van de 14 Hilton Hotels in Nederland.


Al ruim een jaar is het dringende advies van de overheid om zoveel mogelijk thuis te werken. Een Zoom meeting met je collega's aan de keukentafel of tijdens het huishouden is sinds 2020 helaas de werkelijkheid voor velen. Van drukke meetings, congressen en het ongestoord uitdelen van je digitale visitekaartjes is momenteel geen sprake. 

Sinds de eerste corona lockdown vorig jaar, blijkt de vraag naar (externe) werkplekken enorm te groeien. Hotels verbouwen kamers om tot geschikte hotelkamers met bureaus, stoelen en supersnel internet om deze vervolgens te verhuren als werkplek. 

Heb je een belangrijke deadline en wil je in alle rust kunnen concentreren? Huur dan een WorkSpace bij een hotel bij jou in de buurt

Een werkplek voor een dag in Hilton Hotels

Hilton Hotels kwam in 2020 met het WorkSpaces by Hilton programma. Dit wereldwijde programma is speciaal bedoeld voor men die in alle rust een dag wil werken. Ruime bureau's met ergonomische stoelen en een snelle stabiele internetverbinding om je Zoom afspraken met collega's door te zetten. Het geven van een digitaal visitekaartje moet je nog even uitstellen totdat je elkaar weer kan zien.

De hotelkamers zijn te gebruiken van 09:00 tot 17:00 als werkplek. Kamers zijn voorzien van een kleine coffee corner met koffie en thee. Voor een ontbijt of lunch kun je gebruik maken van de bekende roomservice. Hotelkamers geboekt als werkplek hebben vaak een beter tarief aangezien je ze niet gebruikt om te overnachten. Je kunt de bedden wel gebruiken voor een middagdutje, maar na 17:00 dien je de kamer te verlaten. 

Sparen voor hotelovernachtingen 

Ook bij WorkSpaces ontvang je Hilton Honors punten. Deze punten kun je inwisselen voor gratis overnachtingen.

Hilton Hotel bureau

Hilton Hotels in Nederland

Hilton Hotel - inclusief dochterondernemingen - heeft in Nederland 14 locaties. De meeste hotels zijn te vinden in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Via de website van Hilton heb je de mogelijkheid om zelf je kamer te kiezen. Ga je voor een standaard kamer, of toch voor een King Master Suite met eigen terras? 

We hebben enkele populaire hotels voor je uitgezocht. Bij deze hotels kun je onder de €100,- een hele dag ongestoord werken. 

Bekijk locatie

1. Hilton Hotel - NDSM Werf

In ons artikel over de mooiste boutique hotels in Nederland schreven we al over het prachtige NDSM Werf in Amsterdam. Dit iconische gebied ligt in Amsterdam-Noord aan het IJ.

Alle kamers hebben een prachtig uitzicht, maar wij raden de kamer aan met uitzicht over het IJ. Deze kamer is te boeken vanaf €56,- per dag.

2. DoubleTree - Amsterdam Centraal

We blijven nog even in Amsterdam want aan de andere kant van het IJ liggen natuurlijk de grachten van Amsterdam.  Naast het Centraal Station van Amsterdam ligt het DoubleTree by Hilton hotel. 

De kamers in het DoubleTree hotel zijn iets duurder dan in het NDSM Werf, maar dit heeft waarschijnlijk met de locatie te maken. 

Bekijk locatie

3. Hampton - Utrecht Centraal

Het Hoog Catharijne gebied in Utrecht is de laatste jaren behoorlijk op de schop gegaan. Wie hier al enkele jaren niet meer is geweest kent de plek niet meer terug. Het gebied heeft meerdere hotels waaronder het Hampton by Hilton hotel. 

Het hotel ligt net als DoubleTree in Amsterdam praktisch naast het station. Je bereikt het hotel via het winkelcentrum. 

Punten sparen met Hilton Honors

Naast dat je een dag ongestoord kunt werken, spaar je met WorkSpaces by Hilton ook automatisch mee met het Hilton Honors programma. Ben je van plan om in de toekomst te overnachten in een Hilton Hotel? Dan is aanmelden voor het Hilton Honors programma zeker de moeite waard. 

Alle Hilton Hotels in Nederland kun je hier vinden, maar uiteraard werkt het Honors programma ook in het buitenland. 

Heb jij al een een hotel geboekt om hier rustig te kunnen werken? Laat het ons weten in de comments hieronder.