American Express saldo verhogen en geld overmaken naar AMEX

Verwacht je komende periode grote uitgaven te moeten, dan is het verhogen van je American Express creditcard saldo een goed idee. Dit kan handig zijn bij het boeken van een vakantie, huurauto of een grote verbouwing.

Door een handmatige betaling te doen richting de betaalrekening van American Express kun je kosteloos je saldo verhogen. Zorg dat je hiervoor je 15-cijferig creditcardnummer in de omschrijving meestuurt. AMEX koppelt deze betaling vervolgens binnen enkele werkdagen aan je creditcard. 

Wat is het bankrekeningnummer van American Express Nederland? 

American Express Nederland maakt gebruikt van een Duitse IBAN. Door het Europese IBAN-systeem kun je zonder moeite geld overmaken naar alle rekeningnummers. Het is dus geen probleem om vanaf een Nederlandse bankrekening geld over te maken naar dit adres.

Hoe maak ik geld over?

Maak een opdracht via de app of website van je bank voor een handmatige betaling. Voer vervolgens de volgende gegevens in.

Deutsche Bank
Bankrekeningnummer (IBAN): NL63 DEUT 0265188040
BIC (Swift): DEUTNL2A

Het bedrag wordt binnen enkele dagen vermeld op je afschrijft. Je ontvang daarnaast ook een e-mail van American Express.

Creditcards vergelijken

We hebben dit artikel geschreven omdat het relevant is voor minstens 8 creditcards op CardMapr.

Of je nu opzoek bent naar een creditcard voor vakantie of voor je online aankopen, er is altijd wel een kaart die past bij je doel. Een creditcard aanvragen kan gemakkelijk via onze website.

Alle creditcards vergelijken
N26 Standard
MasterCard Classic
bunq Travel Card
bunq Metal Card
American Express Platinum Metal Card
American Express Gold Card
American Express Green Card
American Express Blue Card
N26 Standard
American Express Platinum Metal Card
American Express Flying Blue Entry Card
Revolut Standaard
Revolut Metal
ABN Amro Creditcard
ANWB Visa Silver Card
ICS GO Card

Handig om te weten

Binnen de categorie Tips & Tricks en American Express en Creditcards hebben we al meerdere handige artikelen geschreven. Klik op de artikelen hieronder om meer te lezen.