Tips & Tricks American Express Creditcards

American Express saldo verhogen en geld overmaken naar AMEX

Verwacht je komende periode grote uitgaven te moeten, dan is het verhogen van je American Express creditcard saldo een goed idee. Dit kan handig zijn bij het boeken van een vakantie, huurauto of een grote verbouwing.

Door een handmatige betaling te doen richting de betaalrekening van American Express kun je kosteloos je saldo verhogen. Zorg dat je hiervoor je 15-cijferig creditcardnummer in de omschrijving meestuurt. AMEX koppelt deze betaling vervolgens binnen enkele werkdagen aan je creditcard. 

Wat is het bankrekeningnummer van American Express Nederland? 

American Express Nederland maakt gebruikt van een Duitse IBAN. Door het Europese IBAN-systeem kun je zonder moeite geld overmaken naar alle rekeningnummers. Het is dus geen probleem om vanaf een Nederlandse bankrekening geld over te maken naar dit adres.

Hoe maak ik geld over?

Maak een opdracht via de app of website van je bank voor een handmatige betaling. Voer vervolgens de volgende gegevens in.

Deutsche Bank
Bankrekeningnummer (IBAN): NL63 DEUT 0265188040
BIC (Swift): DEUTNL2A

Het bedrag wordt binnen enkele dagen vermeld op je afschrijft. Je ontvang daarnaast ook een e-mail van American Express.

Bijbehorende creditcards

Dit artikel is van toepassing op deze 8 creditcards die we vergelijken én reviewen op CardMapr.

We hebben voor American Express saldo verhogen en geld overmaken naar AMEX uitgezocht wat creditcardmaatschappijen zeggen.

Het is altijd verstandig om creditcards te vergelijken voor je ze gaat aanvragen.

Creditcards vergelijken en aanvragen

Handig om te weten

Binnen de categorie Tips & Tricks en American Express en Creditcards hebben we al meerdere handige artikelen geschreven. Klik op de artikelen hieronder om meer te lezen.

De beste kortingen en aanbiedingen van Black Friday 2021 Nederland Tips & Tricks

De beste kortingen en aanbiedingen van Black Friday 2021 Nederland

Het jaarlijkse koopfestijn Black Friday is weer begonnen. Shop met hoge kortingen bij jouw favoriete winkel of webshop. Wij vertellen je de beste aanbiedingen.

De voordelen van de gloednieuwe ICS Go Card Creditcards

De voordelen van de gloednieuwe ICS Go Card

De gloednieuwe ICS Go Card is er dan eindelijk. Deze creditcard is perfect voor consumenten die de reguliere creditcards niet bij zich vinden passen.

15 euro korting bij bestellen van eten via Deliveroo met een Mastercard Creditcards

15 euro korting bij bestellen van eten via Deliveroo met een Mastercard

Ontvang tijdelijk €15 korting op je bestelling bij Deliveroo met een Mastercard creditcard. Gemakkelijk de lekkerste maaltijden van restaurants thuisbezorgd