Hoe kan ik presale tickets bestellen bij Ticketmaster met American Express?

5 augustus 2022

Met voorrang (presale) tickets kopen bij Ticketmaster? Het kan als je een American Express creditcard hebt. Door een samenwerking tussen American Express, Ticketmaster en Live Nation heb je toegang tot deze exclusieve presale waar je als eerste tickets voor concerten en evenementen kunt kopen.

Bij artiesten als Justin Bieber of Shawn Mendes gaat de reguliere kaartverkoop vaak enorm snel, maar kun je met American Express Experiences toch een kaartje bemachtigen.

Hoe werkt het?

Via de American Express Experiences pagina van Ticketmaster krijg je een overzicht van alle beschikbare concerten en evenementen. In het geval van een presale krijg je - in vergelijking met de reguliere verkoop - een dag eerder toegang om tickets te kopen. 

Het bestellen van een presale ticket gaat hetzelfde als bij een normale ticket. Het is alleen belangrijk dat je een American Express creditcard hebt, want zonder kun je geen tickets bestellen. 

Klik hier om de speciale Experiences pagina te openen.

Alleen betalen met American Express

Bij het afrekenen kan alleen gekozen worden voor American Express creditcards. Andere betaalmogelijkheden zijn daarom niet mogelijk omdat dit een AMEX Presale is. 

Creditcards vergelijken

We hebben dit artikel geschreven omdat het relevant is voor minstens 11 creditcards op CardMapr.

Of je nu opzoek bent naar een creditcard voor vakantie of voor je online aankopen, er is altijd wel een kaart die past bij je doel. Een creditcard aanvragen kan gemakkelijk via onze website.

Alle creditcards vergelijken
N26 creditcard - Standard
MasterCard Classic
bunq Travel Card
bunq Metal Card
American Express Platinum Metal Card
American Express The Gold Card
American Express Green Card
American Express Blue Card
American Express Green Card
American Express Blue Card
American Express Flying Blue Silver Card
Visa World Card Platinum
Visa World Card Panda
ICS GO Card
Plutus Card
Curve

Handig om te weten

Binnen de categorie American Express en Bar & Uitgaan hebben we al meerdere handige artikelen geschreven. Klik op de artikelen hieronder om meer te lezen.