Restaurant 212 map

Restaurant 212

10 · 279 recensies

Amstel 212, Amsterdam

Restaurant 212
Restaurant 212 Restaurant 212
Restaurant 212 Restaurant 212 Restaurant 212 Restaurant 212 Restaurant 212 Restaurant 212 Restaurant 212
Bekijk meer
Restaurant 212

Over deze locatie

Strak, trendy restaurant met open keuken waar creatieve en verfijnde internationale gerechten worden bereid.

Aan de Amstel 212 in het gebied 'Rembrandtpleinbuurt' in Amsterdam ligt Restaurant 212. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 279 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant 212 accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 921 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rembrandtpleinbuurt hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant 212

Goed nieuws! Bij Restaurant 212 in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.