212 map

212

9.2 ยท 273 recensies

Amstel 212, Amsterdam

212
212 212
212 212
212

Over deze locatie

Aan de Amstel 212 in het gebied 'Rembrandtpleinbuurt' in Amsterdam ligt 212. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 273 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, 212 accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rembrandtpleinbuurt hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ron van Bruchem
Google Maps Logo

Voortreffelijk restaurant waar je aan de bar zit met uitzicht op de koks. Zeer bijzondere en verrukkelijke gerechten. Perfecte locatie voor een exclusief diner.

Ron van Bruchem 1 maand geleden
Julio Leeflang
Google Maps Logo

De chefs van 212 ingehuurd om een verrassingsdiner te verzorgen voor de verjaardag van mijn vriendin bij ons thuis. Dankzij 212 is het een onvergetelijke avond geworden; eten top, service top, sfeer top ik kan het iedereen aanbevelen! @Ray en Mike jullie zijn toppers nogmaals bedankt voor alles. Hopelijk tot snel weer.

Julio Leeflang 6 maanden geleden
Arjen van Duijvenbode
Google Maps Logo

Wat een geweldig eten hebben ze hier en gewoon een genot om hier aan tafel te zitten. De bediening is enorm vriendelijk en leuk. Heb een top avond gehad!

Arjen van Duijvenbode 7 maanden geleden
Dirk Jan Dokman
Google Maps Logo

Wat een waanzinnig goed restaurant. Ten eerste bijzonder fraai interieur wat een zeer intieme ervaring geeft, waar je goed zicht hebt op de vakmensen in de open keuken. En het eten is voortreffelijk, bijzonder mooie opbouw van het menu, verrassende smaken en geweldig mooi opgemaakt. Service is informeel en vakkundig. De dame fromagier stal de show met haar enthousiasme over de locale kazen

Dirk Jan Dokman 10 maanden geleden
Daan Van Den Broek
Google Maps Logo

Behalve het heerlijke eten, ook een toffe beleving met al het personeel!

Daan Van Den Broek 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij 212

Goed nieuws! Bij 212 in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast 212 nog meer in of rondom Amsterdam (Rembrandtpleinbuurt) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Rembrandtpleinbuurt.