A-Train Hotel map

A-Train Hotel

8.6 · 576 recensies

Prins Hendrikkade 23, Amsterdam

A-Train Hotel
A-Train Hotel A-Train Hotel
A-Train Hotel A-Train Hotel
A-Train Hotel

Over deze locatie

Aan de Prins Hendrikkade 23 in het gebied 'Rapenburg' in Amsterdam ligt A-Train Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 576 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, A-Train Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rapenburg hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij A-Train Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij A-Train Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Marijke Stegge
Google Maps Logo

De mensen waren zeer stoïsch. Bijna lusteloos en robotachtig. Accommodaties zijn om niet te negatief over te komen,wel aardig. Ontbijt service is een aanfluiting. Je moet zelf een beetje bij elkaar scharrelen om mee te nemen naar de kamer. Diepvries broodn geen verse producten en geen zuivelproducten. Lijkt me wel een must voor een beetje hotel. Blij dat ik er maar 1 nacht heb door hoeven te brengen. Als het echt niet anders kan beveel ik dit hotel aan. Maar echt alleen als je niks anders meer kan bedenken. Take care and be safe! Marijke

Marijke Stegge 2 maanden geleden
Ronny Klein Meuleman
Google Maps Logo

Wat een slecht hotel ik zou mijn hond er nog niet laten slapen praten geen Nederlands

Ronny Klein Meuleman 5 maanden geleden
Bianca en Patrick Evertz
Google Maps Logo

Weer super vriendelijk begroet. En de kamer was deze x weer goed... schoon en iets groter. Maar de vorige hadden we geloof ik de noodkamer ivm spontane boeking a la minute🙂

Bianca en Patrick Evertz 7 maanden geleden
Maarten Faes
Google Maps Logo

Prima hotel, fijn kamer, keurig ontbijt, vriendelijk personeel en een treinmuseum. Wat wil je nog meer?

Maarten Faes 9 maanden geleden
Fugie
Google Maps Logo

Frisse ruime kamers,Leuk ingericht hotel en het belangrijkste zeer vriendelijk personeel.

Fugie 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij A-Train Hotel

Goed nieuws! Bij A-Train Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.