Almere map

Almere

8.2 · 1208 recensies

Korte Promenade 2 - 8, Almere

Almere
Almere Almere
Almere Almere
Almere

Over Action

Dé budgetwarenhuis van Nederland met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Met een wisselend assortiment slaag je bij Almere met ieder budget.

Aan de Korte Promenade 2 - 8 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Almere. Zoek je in de categorie overig een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.208 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Almere accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 157 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 73 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #001489 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #001489 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #001489 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #00106e !important; }
Action

Alle Action winkels

Dé budgetwarenhuis van Nederland met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Met een wisselend assortiment slaag je bij Action met ieder budget.

Benieuwd naar andere Action winkels in Nederland? Action heeft in totaal 63 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Stad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Action lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Action winkels
Action Beneden-Leeuwen
Action Assen
Action Arnhem
Action Arnhem
Utrecht
Action Haarlem
Action Soest
Action Groningen
Action Lelystad
Amsterdam
Vlijmen
Maastricht
Action Assen
Action
Action Arnhem
Action Utrecht
Utrecht
Utrecht
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.