Action Almere map

Action Almere

8.2 · 1174 recensies

Korte Promenade 2 - 8, Almere

Action Almere
Action Almere Action Almere
Action Almere Action Almere
Action Almere

Over Action

Dé budgetwarenhuis van Nederland met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Met een wisselend assortiment slaag je bij Action Almere met ieder budget.

Aan de Korte Promenade 2 - 8 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Action Almere. Zoek je in de categorie overig een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.174 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Action Almere accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 73 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Alex Manuputty
Google Maps Logo

Grote action Veel spullen Op drukke dagen zijn in de loop van de middag schappen niet helemaal overzichtelijk meer. In het centrum van het winkelcentrum van Almere Stad. Met de auto niet bereikbaar.

Alex Manuputty 2 weken geleden
Ed Meijer
Google Maps Logo

Leuke winkel met veel hebbedingetjes. Af en toe een beetje rommelig maar wel heel goedkoop.

Ed Meijer 3 weken geleden
Silke Bruggeman
Google Maps Logo

Zomaar met mijn vriendinnen aangesproken omdat ze dachten dat we een blikje drinken hadden gestolen. Hebben zelfs het aankoop bewijs laten zien dat het van een andere winkel kwam (big bazar). Maar toch pakte ze het af. En hebben we het ook nooit terug gekregen zelfs het geld niet. Als ik 0 sterren kon geven had ik dat zeker gedaan!

Silke Bruggeman 3 weken geleden
Chris Oldenbroek
Google Maps Logo

Absoluut fan van de Action. Ruim assortiment en over het algemeen best goede kwaliteit en zeker voor de prijs die je er betaald. In Almere centrum hebben we er 2, maar degene vooraan in de stad heeft toch wel mijn voorkeur. Ietsjes netter en meestal wat rustiger.

Chris Oldenbroek 4 weken geleden
ammar k
Google Maps Logo

mooie winkel , goed koop , maar coalitie laag

ammar k 1 maand geleden
Astrid Gijzendorffen
Google Maps Logo

Leuk rondneuzen en niet duur en toch weer wat gekocht superblij

Astrid Gijzendorffen 1 maand geleden
Leonie Hamelink
Google Maps Logo

Goede kwaliteit/ prijs verhouding maar wel heel druk

Leonie Hamelink 2 maanden geleden
Guido Duppen
Google Maps Logo

Wat een slechte winkel. Het is er rommelig omdat het er altijd erg druk. (meest geliefde winkel van Almeerders). Als ik er wat nodig heb ga ik wel naar een andere vestiging

Guido Duppen 3 maanden geleden
BERT VAN DEN BROEK
Google Maps Logo

1 woord druk helemaal rond de kerst. Waanzinnig niet normaal. De versoepelingen komen eraan. Dat is hier echt te merken. Niet op zaterdag daar heen gaan. Bere druk.

BERT VAN DEN BROEK 3 maanden geleden
hoi iedereen
Google Maps Logo

Mijn favorietje 🤩 altijd leuk om even te neuzen al heb je niets nodig je komt er altijd met iets uit haha

hoi iedereen 4 maanden geleden
.block-infinite { background: #001489 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #001489 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #001489 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #00106e !important; }
Action

Alle Action winkels

Dé budgetwarenhuis van Nederland met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Met een wisselend assortiment slaag je bij Action met ieder budget.

Benieuwd naar andere Action winkels in Nederland? Action heeft in totaal 8 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Stad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Action lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Action winkels
Action Almere
Action Almere Buiten
Action Oldenzaal
Action Leeuwarden
Action Soest
Action Tiel
Action Almere
Action Almere Buiten
Action Drachten
Action Leeuwarden
Action Soest
Action Surhuisterveen
Action Almere
Action Almere Buiten
Action Drachten
Action Leeuwarden
Action Soest
Action Surhuisterveen
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.