Action Amsterdam Kinkerstraat map

Action Amsterdam Kinkerstraat

8 · 1134 recensies

Kinkerstraat 214, Amsterdam

Action Amsterdam Kinkerstraat
Action Amsterdam Kinkerstraat Action Amsterdam Kinkerstraat
Action Amsterdam Kinkerstraat Action Amsterdam Kinkerstraat
Action Amsterdam Kinkerstraat

Over Action

Dé budgetwarenhuis van Nederland met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Met een wisselend assortiment slaag je bij Action Amsterdam Kinkerstraat met ieder budget.

Aan de Kinkerstraat 214 in het gebied 'Bellamybuurt Zuid' in Amsterdam ligt Action Amsterdam Kinkerstraat. Zoek je in de categorie overig een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.134 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Action Amsterdam Kinkerstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 918 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bellamybuurt Zuid hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #001489 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #001489 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #001489 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #00106e !important; }
Action

Alle Action winkels

Dé budgetwarenhuis van Nederland met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Met een wisselend assortiment slaag je bij Action met ieder budget.

Benieuwd naar andere Action winkels in Nederland? Action heeft in totaal 63 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Bellamybuurt Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Action lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Action winkels
Driebergen
Action Utrecht
Utrecht
Action
Den Haag
Action Den Bosch
Almere Buiten
Action Tiel
Action Arnhem
Action
Action Haarlem
Maastricht
Action Veenendaal
Action Groningen
Action Grou
Action
Utrecht
Action Den Bosch
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.