Amsterdam Bijlmerplein map

Amsterdam Bijlmerplein

8 · 249 recensies

Bijlmerplein 114, Amsterdam

Amsterdam Bijlmerplein
Amsterdam Bijlmerplein Amsterdam Bijlmerplein
Amsterdam Bijlmerplein Amsterdam Bijlmerplein
Amsterdam Bijlmerplein

Over Action

Dé budgetwarenhuis van Nederland met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Met een wisselend assortiment slaag je bij Amsterdam Bijlmerplein met ieder budget.

Aan de Bijlmerplein 114 in het gebied 'Amsterdamse Poort' in Amsterdam ligt Amsterdam Bijlmerplein. Zoek je in de categorie overig een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 249 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Amsterdam Bijlmerplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 918 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amsterdamse Poort hebben we nog 20 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #001489 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #001489 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #001489 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #00106e !important; }
Action

Alle Action winkels

Dé budgetwarenhuis van Nederland met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Met een wisselend assortiment slaag je bij Action met ieder budget.

Benieuwd naar andere Action winkels in Nederland? Action heeft in totaal 63 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Amsterdamse Poort) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Action lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Action winkels
Almere
Leeuwarden
Action Beneden-Leeuwen
Action Leeuwarden
Action Arnhem
Action Haarlem
Action Veenendaal
Action Nieuwegein
Action Leeuwarden
Action Arnhem
Amsterdam
Den Haag
Action Nieuwegein
Action Lewenborg
Action Arnhem
Action Haarlem
Action Zwanenburg
Action Amsterdam Nieuwpoortstraat
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.