Action Amsterdam Bijlmerplein map

Action Amsterdam Bijlmerplein

8 · 245 recensies

Bijlmerplein 114, Amsterdam

Action Amsterdam Bijlmerplein
Action Amsterdam Bijlmerplein Action Amsterdam Bijlmerplein
Action Amsterdam Bijlmerplein Action Amsterdam Bijlmerplein
Action Amsterdam Bijlmerplein

Over Action

Dé budgetwarenhuis van Nederland met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Met een wisselend assortiment slaag je bij Action Amsterdam Bijlmerplein met ieder budget.

Aan de Bijlmerplein 114 in het gebied 'Amsterdamse Poort' in Amsterdam ligt Action Amsterdam Bijlmerplein. Zoek je in de categorie overig een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 245 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Action Amsterdam Bijlmerplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amsterdamse Poort hebben we nog 20 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Naomi K
Google Maps Logo

Update: (vorige revieuw verwijderd) De nieuwe winkel van action in de poort is een hele grote winkel! Heel veel aanbod, fijne wandelpaden dus enorm verbeterd!! (vergeleken met de oude locatie in de poort die erg klein en leeg geroofd was😂)

Naomi K 1 maand geleden
xandra kreeberg
Google Maps Logo

Verhuist zit nu boven naast H&M echt mooie ruime winkel

xandra kreeberg 2 maanden geleden
Annie Djaswadi
Google Maps Logo

ziet veel beter uit dan voorheen, best leuke winkel.

Annie Djaswadi 2 maanden geleden
monica koop
Google Maps Logo

Fijn dat jullie verhuist zijn naar een grotere pand want die ziet er veel beter uit meer loop ruimte en ordelijke dan het oude pand ..ik hoop dat jullie hier wel de vakken altijd gevuld hebben

monica koop 2 maanden geleden
Jolanda Toepoel
Google Maps Logo

Stond niet zoveel meer in omdat ze gaan verhuizen!

Jolanda Toepoel 3 maanden geleden
.block-infinite { background: #001489 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #001489 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #001489 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #00106e !important; }
Action

Alle Action winkels

Dé budgetwarenhuis van Nederland met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Met een wisselend assortiment slaag je bij Action met ieder budget.

Benieuwd naar andere Action winkels in Nederland? Action heeft in totaal 63 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Amsterdamse Poort) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Action lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Action winkels
Action Almere Buiten
Action Beneden-Leeuwen
Action Amsterdam
Action Den Haag
Action Den Bosch
Action Gronsveld
Action Zeist
Action Zwolle
Action Utrecht
Action Amsterdam Bijlmerplein
Action Den Haag
Action Den Bosch
Action Leeuwarden
Action Assen
Action Arnhem
Action Utrecht
Action Maastricht
Action Vaals
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Action Amsterdam Bijlmerplein nog meer in of rondom Amsterdam (Amsterdamse Poort) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amsterdamse Poort.