Action map

Action

8.6 · 322 recensies

Dennenlaan 124-126, Zwanenburg

Action
Action Action
Action Action
Action

Over Action

Dé budgetwarenhuis van Nederland met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Met een wisselend assortiment slaag je bij Action met ieder budget.

Aan de Dennenlaan 124-126 in het gebied 'Zwanenburg Zuidoost' in Zwanenburg ligt Action. Zoek je in de categorie overig een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 322 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Action accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 5 locaties in Zwanenburg waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zwanenburg Zuidoost hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Kees Verschoor
Google Maps Logo

Action Zwanenburg is een grote, nette goed gesorteerde winkel met uitermate jong, vriendelijk & behulpzaam personeel. Hulde & petje af!

Kees Verschoor 2 maanden geleden
Magda Keijser
Google Maps Logo

Er werken zulke leuke en behulpzame mensen, voelt heel vertrouwd. En winkelen voor een prikkie, leuke en betaalbare spullen om je huis te verfraaien! Top!

Magda Keijser 2 maanden geleden
Coby Los
Google Maps Logo

Jammer dat er geen onkruidverdroger was en de tuin oplaadlampjes waren bijna op maar we zijn blij dat er genoeg very was,en netjes geholpen.

Coby Los 3 maanden geleden
Yvonne Sman
Google Maps Logo

Altijd leuk om even rond te neuzen, je komt altijd wel wat tegen.

Yvonne Sman 3 maanden geleden
Govert Leendertse
Google Maps Logo

Fijne overzichtelijke schone winkel. Bij de kassa wordt je vaak vlot en vriendelijk geholpen.

Govert Leendertse 5 maanden geleden
.block-infinite { background: #001489 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #001489 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #001489 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #00106e !important; }
Action

Alle Action winkels

Dé budgetwarenhuis van Nederland met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Met een wisselend assortiment slaag je bij Action met ieder budget.

Benieuwd naar andere Action winkels in Nederland? Action heeft in totaal 63 vestigingen waaronder deze in Zwanenburg (Zwanenburg Zuidoost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Action lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Action winkels
Action Surhuisterveen
Action Nieuwegein
Action Groningen
Action Assen
Action Arnhem
Action Haarlem
Action Lelystad
Action Utrecht
Action Haarlem
Action
Action Den Haag
Action Den Bosch
Action Oldenzaal
Action Soest
Action Leeuwarden
Action Grou
Action Arnhem
Action Vlijmen
City Guide

Wat te doen in Zwanenburg

Benieuwd wat je naast Action nog meer in of rondom Zwanenburg (Zwanenburg Zuidoost) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Zwanenburg Zuidoost.