A'DAM Lookout Amsterdam

A'DAM Lookout

Bij A'DAM Lookout gelegen aan de Overhoeksplein 5 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij A'DAM Lookout in Amsterdam

In Amsterdam aan de Overhoeksplein 5 bevindt zich A'DAM Lookout. Bij A'DAM Lookout kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Overig scoort A'DAM Lookout een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden A'DAM Lookout

Voor de actuele openingstijden van A'DAM Lookout in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of A'DAM Lookout nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Overig

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 242 0100
A'DAM Lookout Amsterdam
A'DAM Lookout Amsterdam
A'DAM Lookout Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van A'DAM Lookout?

A'DAM Lookout krijgt een beoordeling van 9.2/10 gebasseerd op 16325 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het gebouw is goed gelegen en geweldig bereikbaar met de gratis pond vanaf cs. Maar de prijs om binnen te komen is echt veel te hoog. Wat krijg je er voor terug: een foto momentje op de eerste etage, een hele korte lift show en dan prachtig uitzicht. Maar persoonlijk vind ik het te veel geld om alleen dit er voor terug te krijgen. De schommel en vr ride zijn echte aanraders alleen moet je er voor bij betalen. Als je alleen wat gaat drinken in de bar is het best prijzig. De bar zelf zijn redelijke prijzen Antwoord op reactie beheerder: je kan deze toren niet vergelijken met de Eifeltoren.

Lees verder

3/5

Het was helaas geen mooi weer die dag, we waren bang dat ze de schommel zouden dichtgooien, gelukkig niet. Foto's zijn leuk en grappig geworden :) De begeleiding was goed, erg vriendelijk en behulpzaam personeel, ook die beneden bij de balie. Het schommelen heeft alleen 50sec maar geduurd *frons*

Lees verder

4/5

Lekker hoog en je kon over de hele stad uitkijken. De schommel over de rand had erg leuk kunnen zijn, helaas zat er een dingetje waardoor je niet van 100+ meter hoog naar beneden kan spletteren. Ook waren er veel kinderen, gadver.

Lees verder

3/5

Leuke ervaring! Met de schommel over de rand van het gebouw gaan 😳.... Voor wie durft! Ook heeft het een leuke bar en je kunt er wat eten. Het uitzicht rondom de A'dam Lookout is erg mooi.

Lees verder

5/5

Leuk om een keer te doen. Best wel prijzig voor een mooi uitzicht. Het schommelen over de rand was op zich ook wel leuk. Maar als je Amsterdam wil zien vanaf een mooie locatie is het zeker een aanrader.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij A'DAM Lookout

Goed nieuws! Bij A'DAM Lookout in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast A'DAM Lookout nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556