A'DAM Lookout map

A'DAM Lookout

9.2 · 17560 recensies

Overhoeksplein 5, Amsterdam

A'DAM Lookout
A'DAM Lookout A'DAM Lookout
A'DAM Lookout A'DAM Lookout
A'DAM Lookout

Over deze locatie

Aan de Overhoeksplein 5 in het gebied 'Overhoeks' in Amsterdam ligt A'DAM Lookout. Zoek je in de categorie overig een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 17.560 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, A'DAM Lookout accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Overhoeks hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ayla Lubbers
Google Maps Logo

Het is hier altijd leuk. Ik heb nog een jaarkaart, en ik kom regelmatig. Ik vindt bar Madam heel leuk. Op vrijdag en zaterdag is er een goede D.J. Ook het skydek vindt ik leuk. Het personeel is gewoon lief. Ik ben 2 keer in de schommel geweest. In mijn eentje was het al leuk, maar samen met een vrouw was het nog veel leuker. De achtbaan kon ik niet goed zien, blijkbaar zijn mijn ogen niet meer zo goed met 3D beeld. Ik ben nooit naar het hotel geweest, en ook nooit naar de restaurants, omdat ik alleen alla carte eet, en een treinabbonement heb.

Ayla Lubbers 3 maanden geleden
Hannah van den Heuvel
Google Maps Logo

Super leuke ervaring! Betaalde €50.50 voor een bezoek, schommelen en 2 drankjes (frisdrank). Het was echt super gaaf en zeker ons hoogtepunt van het weekendje weg. Vriendelijke medewerkers. Weet niet hoe hij heet, maar een man die ook Deens en Noors (denk ik) sprak, radio stem & prachtige foto’s van mijn vriend en mij heeft gemaakt!

Hannah van den Heuvel 3 maanden geleden
Wahhab
Google Maps Logo

Buitengewone ervaring bij Adam Look Out ! Dit moet echt op je to-go List staan! Fantastisch uitzicht over heel Amsterdam. De hoogste schommel van Europa is een feit, dit is hem!!!! Entree rond €14 en schommel €5, en boven kan je ook heerlijke cocktails krijgen. Bezoek je Amsterdam? Dan moet je, je hoort het goed, dan moet je dit bezocht hebben. .Heel makkelijk te bereiken vanaf Amsterdam CS met de pont, 5 min lopen en dan ben je er!!!!!!!!!!! AMSTERDAM LOOK-OUT WHAT ELSE?

Wahhab 7 maanden geleden
Che chyv
Google Maps Logo

Het was helaas geen mooi weer die dag, we waren bang dat ze de schommel zouden dichtgooien, gelukkig niet. Foto's zijn leuk en grappig geworden :) De begeleiding was goed, erg vriendelijk en behulpzaam personeel, ook die beneden bij de balie. Het schommelen heeft alleen 50sec maar geduurd *frons*

Che chyv 8 maanden geleden
Austin
Google Maps Logo

Lekker hoog en je kon over de hele stad uitkijken. De schommel over de rand had erg leuk kunnen zijn, helaas zat er een dingetje waardoor je niet van 100+ meter hoog naar beneden kan spletteren. Ook waren er veel kinderen, gadver.

Austin 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij A'DAM Lookout

Goed nieuws! Bij A'DAM Lookout in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.