Adidas map

Adidas

7.8 ยท 617 recensies

Leidsestraat 7, Amsterdam

Adidas
Adidas Adidas
Adidas Adidas
Adidas

Over deze locatie

Aan de Leidsestraat 7 in het gebied 'Spiegelbuurt' in Amsterdam ligt Adidas. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 617 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Adidas accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Spiegelbuurt hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Vera De Raad
Google Maps Logo

Nog nooit zo'n klant onvriendelijke mensen ontmoet. Beloven het ene en komen dat vervolgens niet na. Onprofessionele boel daar.

Vera De Raad 3 maanden geleden
M SAN
Google Maps Logo

Top shop. Vriendelijke service.

M SAN 4 maanden geleden
curaca0
Google Maps Logo

Geen normale voorraad alleen zo het laat zien outlet meuk

curaca0 6 maanden geleden
Johnileinchen
Google Maps Logo

Enorm slechte klantenservice, ze helpen me echt alleen van met geld af!

Johnileinchen 6 maanden geleden
Rob de Haan
Google Maps Logo

Vriendelijk personeel, mooie store

Rob de Haan 8 maanden geleden
Marco Brands
Google Maps Logo

Helaas plaats Adidas geen slechte reviews die je achter laat op hun site. Alleen de positieve laten ze zien. Ik heb de ADIDAS 4D RUN 1.0 SCHOENEN. 200 euro. Maar zulke slechte schoenzolen. Slijten binnen een paar maanden weg. Daarnaast is de zool extreem glad als het een beetje nat is buiten. Ik vind het jammer dat Adidas ook zulke praktijken uitvoert en alleen de positieve reviews weergeeft. Schandalig

Marco Brands 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Adidas

Goed nieuws! Bij Adidas in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.