ALDI map

ALDI

8 ยท 503 recensies

Poldermeesterplein 7, Aalsmeer

ALDI
ALDI ALDI
ALDI ALDI
ALDI

Over ALDI

Natuurlijk wel, Aldi! Bij Aldi haal je jouw (dagelijkse) boodschappen van hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Aan de Poldermeesterplein 7 in het gebied 'Oosteinde' in Aalsmeer ligt ALDI. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 503 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, ALDI accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 15 locaties in Aalsmeer waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oosteinde hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Liliane Kwee
Google Maps Logo

Prima Aldi op Poldermeesterplein in Aalsmeer of die van Uithoorn bij N196. Wat steeds teleurstellend is, dat die grote XL-boodschappentas NIET voorradig is.

Liliane Kwee 1 maand geleden
Maarten Fransz
Google Maps Logo

Mooie moderne discounter. Goed assortiment met verrassingen.

Maarten Fransz 1 maand geleden
Murat Irtes
Google Maps Logo

Prima vestiging, goed geholpen

Murat Irtes 2 maanden geleden
j koppel van de
Google Maps Logo

Een Aldi is natuurlijk altijd een Aldi. Maar daarmee ga je er nog steeds heen omdat diverse producten of net wat goedkoper of voor dezelfde prijs net een wat betere kwaliteit hebben. Wel jammer dat nog steeds dingen niet zijn aangevuld door een minimale hoeveelheid personeel wat hier trouwens best vriendelijk is.

j koppel van de 2 maanden geleden
Herman Kroes
Google Maps Logo

Schandalig de vrouw aan de kassa ik was aan het afrekenen aan de kassa vroeg een vrouw er tussendoor waar iets stond zei antwoorde met het volgende het staat daar en dan moet je beter kijken dat zeg je toch niet tegen een klant ik zei dit tegen haar onbeschoft gedrag plus ik vroeg een plastic tas was er niet zei ze dan neem je koel tas dit is rede dat ik niet meer in deze winkel mij boodschappen doe gewoon onbeschoft gedrag

Herman Kroes 2 maanden geleden
Hank Nooter
Google Maps Logo

Prima supermarkt. Goeie producten. Ruim assortiment. Vriendelijk personeel.

Hank Nooter 2 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij ALDI

Goed nieuws! Bij ALDI in Aalsmeer kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #011e78 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #011e78 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #011e78 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #011860 !important; }
ALDI

Alle ALDI supermarkten

Natuurlijk wel, Aldi! Bij Aldi haal je jouw (dagelijkse) boodschappen van hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Benieuwd naar andere ALDI supermarkten in Nederland? ALDI heeft in totaal 477 vestigingen waaronder deze in Aalsmeer (Oosteinde) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van ALDI lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle ALDI supermarkten
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
City Guide

Wat te doen in Aalsmeer

Benieuwd wat je naast ALDI nog meer in of rondom Aalsmeer (Oosteinde) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Oosteinde.