ALDI Amsterdam

ALDI

Bij ALDI gelegen aan de Karspeldreef 1235 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ALDI is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

ALDI

Karspeldreef 1235 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij ALDI in Amsterdam

In Amsterdam aan de Karspeldreef 1235 bevindt zich ALDI. Bij ALDI kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort ALDI een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

ALDI Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

075 651 7411
Routebeschrijving
ALDI Amsterdam
ALDI Amsterdam
ALDI Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over ALDI?

ALDI wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 489 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Aldi is ok. Wegrijden uit parkeergarage duurde deze keer 'n kwartier door verkleinstedelijkte dus vaststaande uitgangswegen

Lees verder

4/5

Vandaag in de winkel in Amsterdam op de karspeldreef boodschappen gedaan zo rond 15.00 uur, moest wachten omdat er geen karretjes waren dus netjes aangesloten achter in de rij , tot er een karretje was. Bij de Kassa aangekomen moest ik weer wachten , tot mijn verbazing stonden in een andere rij 2 personen zonder karretje , toen ik mijn boodschappen op de band neerlegde stond er ineens een jongeman op hele dicht afstand van mij, en ook deze had geen karretje, dus dat was nummer 3 toen ik er wat van zij moest ik maar verder naar voren gaan, maar dat kon niet omdat iemand de boodschappen op de band aan het leggen was. Toen ik de caissière vroeg hoe het kon dat er mensen zijn die zonder karretje zo dicht op mensen kunnen staan en ook nog toegang kregen tot de winkel en er niks aan werd gedaan, kreeg ik een grote mond dat ik verdraagzaam moest zijn, dat het jeugd was die ik dus wat moest leren, Ze weet niet eens of ik misschien wel tot een risico groep behoor, toen ik haar vroeg of ik de volgende keer ook zonder karretje mijn boodschappen kon komen doen, werd ze weer boos en ik moest niet zo raar doen, en nee dan mocht ik de winkel niet in, ben nog nooit zo naar onbeschoft afgesnauwd in een winkel, ik probeer me aan de regels te houden, en als het personeel daar er al niet eens op let, wat hebben die regels dan voor zin. Ik zal niet snel meer naar de Aldi gaan wat een onbeschofte dame was dat.

Lees verder

1/5

Een gezellige en goedkope supermarkt

Lees verder

5/5

Goede service vriendelijk personeel en behulpzaam als je wat vraagt zoeken ze en komen ook met een vergelijkbaar product als er iets niet is en anders bestellen ze het voor je heb ik meegemaakt als iets op is zeggen ze het ook eerlijk en daar hou ik nou van dat je niet aan je lot word overgelaten zoals in sommige supermarkten zoals Albert Hein in ganzepoirt daarbij het zoek het maar uit dat interesseert ze totaal niet en personeel zoek maar wat beters ook voor de klant

Lees verder

5/5

Fijne prijzen maar het aanbod is niet zo divers als wenselijk

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij ALDI

Goed nieuws! Bij ALDI in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting

Andere ALDI locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent ALDI nog meer locaties. Naast ALDI in Amsterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle ALDI locaties
ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Coevorden Supermarkt

ALDI

Coevorden

ALDI Annen Supermarkt

ALDI

Annen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen