ALDI map

ALDI

8 · 231 recensies

Postjesweg 97H, Amsterdam

ALDI
ALDI ALDI
ALDI ALDI
ALDI

Over ALDI

Natuurlijk wel, Aldi! Bij Aldi haal je jouw (dagelijkse) boodschappen van hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Aan de Postjesweg 97H in het gebied 'Columbusplein e.o.' in Amsterdam ligt ALDI. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 231 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, ALDI accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Columbusplein e.o. hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Pieter Akkermans
Google Maps Logo

Zeer nette supermarkt met bakkerij

Pieter Akkermans 1 maand geleden
Marion Walgreen
Google Maps Logo

Goedkoop, soms toffe aanbiedingen, wees er ook hier dan vroeg bij want op= op. Niet alles is te krijgen bij Aldi en niet alles is goed. Maar als supermarkt erbij geweldig want het scheelt echt veel geld.

Marion Walgreen 2 maanden geleden
attila d
Google Maps Logo

Vrouwelijke manager erg onbeleefd heeft zo een rot smoelwerk alsof ze jou niet wilt gaan helpen. Ik had om een Aziatische maaltijd actie product gevraagd ze had zo een gezicht van ik wil jou niet helpen. Uiteindelijk zegt ze: niet gier niet gier buy de aktie koelingk. Ik verstond ook dat helft van Oost europese accent niet afijn bij de actie koeling hadden ze de verkeerde geplaatst. Ik denk dat die slwkse h... geen aandacht heeft gehad van haar man of n.....t..👎👎👎👎slechtste aldi winkel wat ik tot nu toe heb gezien.

attila d 2 maanden geleden
Hudson straat
Google Maps Logo

Goedkope aanbiedingen en leuke gadgets.

Hudson straat 4 maanden geleden
Monique Bergman
Google Maps Logo

Behoorlijke grote winkel met een ruim assortiment voor een leuke prijs. Brood koop ik altijd graag bij de Aldi omdat het vers is. Aardappelen zijn ook altijd goed.

Monique Bergman 4 maanden geleden
Arthur D. Teerlink
Google Maps Logo

Nog steeds een uitstekende Aldi vestiging: lage prijzen, verrassend aanbod . Ruime, schone winkel.

Arthur D. Teerlink 6 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij ALDI

Goed nieuws! Bij ALDI in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #011e78 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #011e78 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #011e78 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #011860 !important; }
ALDI

Alle ALDI supermarkten

Natuurlijk wel, Aldi! Bij Aldi haal je jouw (dagelijkse) boodschappen van hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Benieuwd naar andere ALDI supermarkten in Nederland? ALDI heeft in totaal 477 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Columbusplein e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van ALDI lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle ALDI supermarkten
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
ALDI
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.