ALDI Gorinchem

ALDI

Bij ALDI gelegen aan de Gildenweg 133 in Gorinchem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ALDI is één van de 6 locaties in Gorinchem op CardMapr.

ALDI

Gildenweg 133 in Gorinchem

ALDI Logo

Betalen met creditcards bij ALDI in Gorinchem

In Gorinchem aan de Gildenweg 133 bevindt zich ALDI. Bij ALDI kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt, scoort ALDI een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Gorinchem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0345 477 100
Route
ALDI Gorinchem
ALDI Gorinchem
ALDI Gorinchem

Reviews

Wat zeggen anderen over ALDI?

ALDI wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 522 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De winkel ziet er leuk uit, sinds enkele maanden ook een verse bakerij helemaal top! Maar het personeel en service is echt om te janken. Ik had liefst 1 ster gegeven maar dan zou ik de winkel zelf te kort doen. Kom er al jaren en zie helaas geen vooruitgang in tegendeel, lijkt het met de dag slechter te worden. Al contact opgenomen met het hoofdkantoor maar wordt genegeerd. Ondanks onjuiste bejeging van het personeel en ze op het matje geprobeerd te roepen, de leidinggevende faalt in zijn taak. Waardoor de muizen (de tieners in de winkel) nog net niet op tafel dansen. Assistent manager aangesproken, (de manager was destijds op vakantie) zij beloofde beterschap. Niets was minder waar. Na enkele dagen later weer terug te zijn voor wat boodschapjes. Kwam ik dezelfde chagrijnige tieners tegen als iemand anders hierboven ookal over had. Met een leugen kon ze mij de toegang ontzeggen. Nu ga ik daar nooit meer heen, ik raad het iedereen af!!! Betaal liever de “hoofdprijs” en fiets liever 4min verder bij de AH / Jumbo in het Piazza center. Dan dat ik daar een cent uitgeef en zulke gestoorde bovengenoende praktijken sponsor. Het ergste is misschien dat het hoofdkantoor weigerd er iets aan te doen. Je wordt simpelweg niet serieus genomen en de dames worden blindelings geloofd. Kortom: ik kom daar nooit meer!! De enige reden dat ik geen 1 ster geef is omdat de winkel er goed uitziet incl. “verse” bakkerij.

Lees verder

2/5

Regelmatig geen voorraad van diverse waren en personeel die je afsnauwt als je wat vraagt, slechte service bij Aldi Gorinchem!!

Lees verder

2/5

Grote winkel, alleen personeel en zelf sommige klanten ontzettend chagrijnig. Je vraagt of je er even langs mag, want je hebt niks om af te rekenen, krijg je een snauw naar je oren van een klant en als je vraagt om een product wat 1 dag van tevoren in de aanbieding kwam of dat er nog is, krijg je ook niet een vriendelijk fatsoenlijk antwoordt. Woordkeuze, intonatie en je blik zeggen heel veel mensen, personeel mag daar nog wel meer op letten. Aldi in wijk en Aalburg krijgt wat dat betreft voor mij meer sterren en voor mij een reden niet snel meer in Gorinchem te gaan.

Lees verder

3/5

Goed leuke mooie winkel geworden na de verbouwing

Lees verder

5/5

Functionele supermarkt, die weinig bijzonders te bieden heeft.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij ALDI

Goed nieuws! Bij ALDI in Gorinchem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Gorinchem

Benieuwd naar andere locaties in Gorinchem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Gorinchem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Gorinchem
Kruidvat Gorinchem Drogisterij

Kruidvat

Hoogstraat 18

Restaurant De Beren Gorinchem Gorinchem Restaurant

Restaurant De Beren Gorinchem

Grote Markt 12-13

Pearle Opticiens Gorinchem Gorinchem Opticien

Pearle Opticiens Gorinchem

Westwagenstraat 3 -5

Rituals Gorinchem Verzorging

Rituals

Gasthuisstraat 5

Hans Anders Opticien Gorinchem Gorinchem Opticien

Hans Anders Opticien Gorinchem

Gasthuisstraat 59

ICI PARIS XL Gorinchem Verzorging

ICI PARIS XL

Gasthuisstraat 41

Andere ALDI supermarkten in Nederland

Verdeeld over Nederland kent ALDI nog meer locaties. Naast ALDI in Gorinchem kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle ALDI locaties
ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Coevorden Supermarkt

ALDI

Coevorden

ALDI Annen Supermarkt

ALDI

Annen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen