ALDI Rhenen

ALDI

Bij ALDI gelegen aan de Achterbergsestraatweg 25 in Rhenen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ALDI is één van de 6 locaties in Rhenen op CardMapr.

ALDI

Achterbergsestraatweg 25 in Rhenen

ALDI Logo

Betalen met creditcards bij ALDI in Rhenen

In Rhenen aan de Achterbergsestraatweg 25 bevindt zich ALDI. Bij ALDI kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt, scoort ALDI een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Rhenen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0345 477 100
ALDI Rhenen
ALDI Rhenen
ALDI Rhenen

Reviews

Wat zeggen anderen over ALDI?

ALDI wordt gewaardeerd met een 3.5 gebasseerd op 194 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prima producten, genoeg keus en niet duur. Maar wel oud en rommelig, niet bepaald schoon en veel te vol. Tijd voor verbouwing/een nieuw pand.

Lees verder

3/5

Personeel is heel onvriendelijk, ze moeten echt leren om hun klanten met respect aan te spreken! Het is er vies, slechte schoonmaak, fust band staat altijd vol en het stinkt heel erg! Ook hebben zij de corona regels verre van op orde!! Schoonmaakmiddelen zijn leeg, geen papier aanwezig, geen personeel die de wagens schoonhoud! Als je het personeel er op aanspreekt krijg je van een blonde vrouw die beroerd uit er ogen kijkt te horen dat ze niet overal tegelijk kunnen zijn! Met andere woorden als je hier gaat winkelen loop je gevaar, en dat intreseert ze geen reed! Wat een ... winkel!

Lees verder

1/5

Als je de winkel binnen gaat, dan stap je meteen meer dan 30 jaar terug in de tijd! Krappe gangpaden, oude winkelstellingen, onoverzichtelijk ingericht. Op zich is het heerlijk om het dorpse sfeertje van weleer weer eens te ervaren in de plaatselijke buurtsuper, maar helaas verder dan drie sterren kom ik niet. Een klant uit de middeleeuwen met rollator nam bij de kassa uitgebreid de tijd om de boodschappen in tergend langzaam tempo op de band te zetten, en in hetzelfde tergend langzame tempo alles in het mandje van de rollator te doen, en net toen je dacht dat je het gehad hebt, begon deze stokoude bejaarde ook nog even alles cent voor cent af te rekenen, en geld uit te tellen. Ik snap het engelengeduld van de medewerkers wel om de klant te helpen, en haar de tijd te geven die ze nodig heeft, maar als er een rij komt te staan tot achter in de winkel, dan mag er gerust nog wel een extra kassa open. Dat gebeurde niet. Jammer! Leuk dat zulke oude buurtsupers nog bestaan!

Lees verder

3/5

Ik snap niet dat jullie in de corona tijd nog zo kunnen werken. Ik kon bijna niet langs een pad omdat er een grote kar stond en allemaal dozen op de grond terwijl daar een medewerker stond te vullen.. hoe dan?

Lees verder

2/5

Erg onvriendelijk en bot! Zeer teleurgesteld.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij ALDI

Goed nieuws! Bij ALDI in Rhenen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Rhenen

Benieuwd naar andere locaties in Rhenen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rhenen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rhenen
Ouwehands Dierenpark Rhenen Dagje uit

Ouwehands Dierenpark

Grebbeweg 111

ALDI Rhenen Supermarkt

ALDI

Achterbergsestraatweg 25

Pearle Opticiens Rhenen Rhenen Opticien

Pearle Opticiens Rhenen

Herenstraat 41

Jumbo Rhenen Rhenen Supermarkt

Jumbo Rhenen

Plantsoenstraat 69

Blokker Rhenen Woonwinkel

Blokker

Molenstraat 7

Kruidvat Rhenen Rhenen Drogisterij

Kruidvat Rhenen

Molenstraat 18

Andere ALDI supermarkten in Nederland

Verdeeld over Nederland kent ALDI nog meer locaties. Naast ALDI in Rhenen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle ALDI locaties
ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Coevorden Supermarkt

ALDI

Coevorden

ALDI Annen Supermarkt

ALDI

Annen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen