ALDI Rijswijk

ALDI

Bij ALDI gelegen aan de Herenstraat 2 in Rijswijk kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ALDI is één van de 6 locaties in Rijswijk op CardMapr.

ALDI

Herenstraat 2 in Rijswijk

ALDI Logo

Betalen met creditcards bij ALDI in Rijswijk

In Rijswijk aan de Herenstraat 2 bevindt zich ALDI. Bij ALDI kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt, scoort ALDI een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Rijswijk

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

079 344 0440
Route
ALDI Rijswijk
ALDI Rijswijk
ALDI Rijswijk

Reviews

Wat zeggen anderen over ALDI?

ALDI wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 507 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Op zichzelf een handige winkel met een redelijk assortiment, maar zeker in Corona tijd is deze winkel gedateerd, onveilig en zeer onhandig ingedeeld. Dit begint al met de ingang die in een uithoek van de winkel zit en uitkomt op de hoek van een smalle passage van een drukke winkelstraat. Mensen gaan daar niet alleen naar binnen maar komen er ook naar buiten. Gevolg is dat er mensen met karretje langs elkaar heen op de hoek manoeuvreren en als je geluk hebt staan er ook nog familie leden te wachten. Deze winkel zou een zij ingang langs de Haagweg kunnen gebruiken, een uitbreiding naar achter waar een magazijn met grote binnenplaats zit en een dichte zijde aan de winkelstraat kant.

Lees verder

3/5

Personeel hier is nors, onbeschoft en ook selectief naar klanten. Ik zag deze week dat een klant één tray Golden power wilde hebben, maar dat een medewerker meer dan een halve palet van ongeveer 30 trays voor zijn neus weghaalde en in zijn magazijn zette. Vlak voordat deze klant binnen kwam, zei een winkelierklant tegen diezelfde medewerker dat hij alle trays wil hebben en dat de regel "maximaal 4 per persoon" niet voor hem geldt. Op vele vriendelijke verzoeken van de klant die 1 tray wilde hebben, wilde de medewerker niet 1 tray aan de klant geven en voor onze ogen trok hij de hele palet schaamteloos naar de magazijn. Jammer, want Aldi opzich is wel een leuke winkel, dacht ik...

Lees verder

1/5

Een paar dagen geleden is mijn oma met haar rollator geweigerd in het filiaal van de herenstraat in Rijswijk. Hoe durf je in je hoofd te halen om een oude vrouw te weigeren, terwijl ze alleen met haar rollator naar binnen wou. Ik ben hier onwijs boos over en geloof me ze kunnen dit beter niet voor de 2de keer doen.

Lees verder

1/5

Een drama, een hysterische kassa medewerker die door de toko heen zit te gillen als er iemand per ongeluk zonder karretje naar binnen loopt, om vervolgens nog wat extra onnodige opmerkingen achteraan te gooien. Buiten staat niet duidelijk waar de karretjes staan en binnen zijn er geen mandjes. Allemaal prima we moeten ff door bikkelen maar ik vind dit van een medewerker echt een no go.

Lees verder

2/5

Dit filiaal lijdt aan ruimtegebrek, wat zorgt dat je toch net even wat minder relaxed boodschappen doet. Het personeel is wel vriendelijk, dus als er een leuke aanbieding is ga ik wel graag even langs

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij ALDI

Goed nieuws! Bij ALDI in Rijswijk kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Rijswijk

Benieuwd naar andere locaties in Rijswijk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rijswijk zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rijswijk
Pearle Opticiens Rijswijk Rijswijk Opticien

Pearle Opticiens Rijswijk

Herenstraat 43

Blokker Rijswijk Woonwinkel

Blokker

Herenstraat 2

ALDI Rijswijk Supermarkt

ALDI

Herenstraat 2

HEMA Rijswijk Warenhuis

HEMA

Herenstraat 20

Kruidvat Rijswijk Drogisterij

Kruidvat

Herenstraat 34-36

Kruidvat Rijswijk Drogisterij

Kruidvat

Doctor H. Colijnlaan 305

Andere ALDI supermarkten in Nederland

Verdeeld over Nederland kent ALDI nog meer locaties. Naast ALDI in Rijswijk kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle ALDI locaties
ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Coevorden Supermarkt

ALDI

Coevorden

ALDI Annen Supermarkt

ALDI

Annen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen