ALDI Rotterdam

ALDI

Bij ALDI gelegen aan de Ebenhaëzerstraat 15 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ALDI is één van de 121 locaties in Rotterdam op CardMapr.

ALDI

Ebenhaëzerstraat 15 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij ALDI in Rotterdam

In Rotterdam aan de Ebenhaëzerstraat 15 bevindt zich ALDI. Bij ALDI kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort ALDI een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

ALDI Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

079 344 0440
Routebeschrijving
ALDI Rotterdam
ALDI Rotterdam
ALDI Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over ALDI?

ALDI wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 658 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

vandaag om 13:42 stond ik bij de kassa en de Turkse dame die daar achter stond was heel erg onvriendelijke kassiere haar taalgebruik was heel erg slecht naar mij en andere klanten toe! Ik snap echt niet dat zulke mensen noch achter de kassa mogen werken. Sorry Aldi nooit meer bij dat winkel.

Lees verder

1/5

Een goede goede winkel maar helaas niet veel a producten Maar daarvoor weer bij de Aldi.

Lees verder

3/5

Paar jaar geleden standaard chaos winkel (het toenmalige aldi concept 3 ster 🌟 review) Momenteel is ook deze Aldi omgebouwd naar de Moderne concept (bakker/vers brood 🥖)en nieuwe indeling verlichting en ruimer in opzet De weekaanbiedingenbak blijft een drama verhaal waar Aldi ook weinig aan kan doen omdat er simpel weg teveel aso’s zijn die alles uit hun verpakking rukt en vooral nooit terugplaats of beperkt. Ik vind met huidig concept van Aldi het een 🌟 meer verdient heeft. Het oogt allemaal wat frisser e.d.

Lees verder

4/5

Stel ik een vraag aan een turkse dame in de winkel of een product nog op voorraad is, ze keek me niet eens aan en weglopend antwoordde ze "NEE". Verderop ging ze met haar mannelijke collega rustig Turks praten. Kom ik bij de kassa, heb je een medewerker die volgens mij vergeten is wat een glimlach is. Ik heb de indruk dat het mini Turkije is geworden in die Aldi. Medewerkers zijn onopgeleid. Hier kom ik nooit meer.

Lees verder

1/5

Rommelig, lange rijen aan kassa.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij ALDI

Goed nieuws! Bij ALDI in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 121 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13