ALDI Sint Annaparochie

ALDI

Bij ALDI gelegen aan de Beuckelaerstraat 35 in Sint Annaparochie kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ALDI is één van de 1 locaties in Sint Annaparochie op CardMapr.

ALDI

Beuckelaerstraat 35 in Sint Annaparochie

Betalen met creditcards bij ALDI in Sint Annaparochie

In Sint Annaparochie aan de Beuckelaerstraat 35 bevindt zich ALDI. Bij ALDI kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort ALDI een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

ALDI Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Sint Annaparochie

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0512 589 200
Routebeschrijving
ALDI Sint Annaparochie
ALDI Sint Annaparochie
ALDI Sint Annaparochie

Reviews

Wat zeggen anderen over ALDI?

ALDI wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 211 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Alles ok!

Lees verder

5/5

ALDI ( was algemeen een pakhuis vol gestouwd met goedkope producten nu een luxe supermarkt met kwaliteit ' 's producten ( naast Duitse ook A merk producten toch lage prijzen onder andere door Duitsland waar DM is omgerekend in EU, NLD gulden verruild voor EU euro.) Voorts non food schoenen kleding huishoudelijk electrische apparaten, gereedschap, computers etcen ( eigen merk is a klasse geworden) meeste is erg goed in kwaliteit prijs verhouding. Garantie is perfect, nooit klachten in meer dan 25 jaar gehad. Gereedschap varieert , maar als hobby gebruiker kan ik er jaren mee door komen. Deze Aldi is op veel tijden rustig en prettig te winkelen. Ben nu voor feestdagen verbluft over de kwaliteit prijs en hoeveelheid in assortiment. Is echt stukken goedkoper dan veel supermarkten en ga hier bijna alle inkopen doen. Als alleenstaande kan ik zo de feestdagen goed vieren.heb nooit tas hoeven openen, last van drukte of het te rommelig gevonden. Heb 't wekelijks foldertje weet wat ik ga kopen handig. De app op smartphone gebruik ik minder. Geef Aldi een 9 op 10.

Lees verder

3/5

Vandaag voor het laatst bij de Aldi Sint Annaparochie geweest. Al langere tijd aan dingen gestoord zoals bedorven etenswaren in de koelvitrines. Fruit dat na 2 dagen rot is zoals nectarines en druiven. Kan op zich eens gebeuren, maar als je er dan staat met een boodschappenmandje en je echtgenote in een rolstoel en je de boodschappentas vergeten bent, dan vraag je vriendelijk of je voor één keer het mandje even mee naar buiten mag nemen. Daarop zegt de kassière dat dat mag. Vervolgens lost een collega haar af en nogmaals vraag ik het vriendelijk en is er niks mogelijk. Uitdrukkelijke orders van de baas en geen uitzonderingen daar gelaten. Ik ben absoluut geen HUFTER, maar ik heb alles laten liggen en ben naar de Albert Heijn gereden in. Tot onze grote verbazing hadden ze daar winkelwagens speciaal geschikt voor rolstoelen. Erg jammer Aldi Sint Annaparochie maar ons zien jullie niet weer terug.

Lees verder

1/5

Ruime paden, veel aanbod, goedkoop, maar vaak druk en weinig personeel die je aan kunt spreken tijdens het boodschappen halen.

Lees verder

4/5

Inmiddels een mooie nieuwe grote aldi

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij ALDI

Goed nieuws! Bij ALDI in Sint Annaparochie kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Sint Annaparochie

Benieuwd naar andere locaties in Sint Annaparochie waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Sint Annaparochie zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Sint Annaparochie
ALDI Sint Annaparochie Supermarkt

ALDI

Beuckelaerstraat 35

Andere ALDI locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent ALDI nog meer locaties. Naast ALDI in Sint Annaparochie kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle ALDI locaties
ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Coevorden Supermarkt

ALDI

Coevorden

ALDI Annen Supermarkt

ALDI

Annen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen