ALDI Utrecht

ALDI

Bij ALDI gelegen aan de Euterpedreef 5 in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ALDI is één van de 6 locaties in Utrecht op CardMapr.

ALDI

Euterpedreef 5 in Utrecht

ALDI Logo

Betalen met creditcards bij ALDI in Utrecht

In Utrecht aan de Euterpedreef 5 bevindt zich ALDI. Bij ALDI kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt, scoort ALDI een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0345 477 100
ALDI Utrecht
ALDI Utrecht
ALDI Utrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over ALDI?

ALDI wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 362 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Kassamuts of die blonde Heks beter gezegd loopt te schreeuwen tegen mij dat ik karretje moet pakken tussen alle klanten. Terwijl we met zijn 2e al 1 Karretje hadden roept ze dat ik nog een karretje moet pakken.. En de personeel zelf lopen allemaal zonder MASKER rond en houden zelf geen afstand met elkaar.. je moet eerst zelf aan de regels houden en daarna mensen waarschuwen ! Ik ben hierop aangesproken terwijl we met zijn 2e 1 kar hadden maar dat was ook niet de probleem ik zou nog een karretje pakken. Manager komt vlak voor me staan (was geen 1,5 meter) zonder masker probeert die mij de voorzorgsmaatregelen vertellen. Snappen ze zelf wel vraag ik me af. Ze mogen controle uitvoeren in dit filiaal of er in werkelijkheid personelen zich wel Aan de regels houden zoals Rest van de winkelketen.

Lees verder

1/5

Rommelige zaak, matige voorraad aanbiedingen veel lege dozen en vakken

Lees verder

4/5

De supermarkt is OK, de aanbiedingen zijn uitstekend. De supermarkt is niet Coronaproof, iedereen moet bij de ingang en de karretjes kriskras door elkaar en dicht op elkaar.

Lees verder

3/5

Bij de winkels en anderen ze konden corona proef met kennis dat je met glas plastic plaatsen en soort vakje stoel plaat tussen beveiliging dat de andere ziet en spreekt en tegelijk gezellig bij een kroeg om de vier personen een van boven hangende blaren glas vezel/plastic plaat waar bij de veiligheid Als eerst .en meeste liggrnde famillie 4 tafel Met gewoon eenvoudig maar dat je en soort De vorm van de U liggend hoogte 1 en halve meter.en meter lengte van af de regels naar boven of van af de plafond lamp Doer middel van lich materiaal. Naar beneden gaat zodra de klanten zitten naar beneden gaat Het leven is nu all 2 jaar stil. Bij de hunters kan je zien dat rubber materiaal of alle tafels corona proef All op de tafel dit is horeca kaffees reastaurants Winkels ook met mond kapjes en gewoon 2 meter probeer met elkaar. Elkaar oplossen En hand havers .sammen komen we uit met verstandig heid manieren respecteer mekaar Gun je zelf het ander ook verlies is niet leuk Bij volle winkels ga naar een andere waar je Wat anders kan tot het ander ook het ziet en dat iedereen ook zij dag met en beetje gezellig heid corona vrij help mekaar nog even en we weten wat corona is gevaar Maar doer zelf aan en ander bij het zien van hulp fout zeg praat en leg uit 1 voor allen zo als cotona's virussen sammen ons heeft verrast moeten we ook allert en wel corona vrij. Voor iedere ondernemer. en zwakken mensen die laten we voor en wij zijn extra aller op die die er moeilijk mee hebben steun de mens en niet corona virussen. Doer elke winkel horeca de veiligheid te bouwen met mond kapjes Bij famillie test van die dag mogen Bij elkaar . Maar toch plastic tussen elkaar en blijf thuis Als ieder dat kan Ik heb iedereen lief Maar corona niet moordmachine. Zo veeleisende doden en zieken en nu is het vol ga voor nieuw tussen elk een U om de lief baren de mens veilig. Kunt en beetje genieten. Denk aan anderen er is weinig tijd Gun En ander glimlachje achter glas/ plastic Waardoor je niet besmettingen voorkomt En elke klant na vertrek schoon te maken Hopende de horeca's restaurant Patat zakken en andere Ik ben vaak thuis alleen naar de groenten winkels en een anderen winkels naam Maar verder alleen noodzakelijk dingen Ik wens jullie gezondheid Voor familie en ieder herstel En controleer ideeën Een grootte zucht net Dag van noordt naar zuid Oost naar West De helle wereld. Beslama wa seha wa kolla na'haar BELKHAIR Elke dag een mooie gezond dag nogmaals Veiligheid vooral.

Lees verder

3/5

Het was gewoon fijn hoor!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij ALDI

Goed nieuws! Bij ALDI in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
Kruidvat Utrecht Drogisterij

Kruidvat

Albert Schweitzerlaan 2

HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Trekpleister Utrecht Drogisterij

Trekpleister

Hindersteinlaan 2

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt
Pearle Opticiens Vleuten Utrecht Opticien

Andere ALDI supermarkten in Nederland

Verdeeld over Nederland kent ALDI nog meer locaties. Naast ALDI in Utrecht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle ALDI locaties
ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Coevorden Supermarkt

ALDI

Coevorden

ALDI Annen Supermarkt

ALDI

Annen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen