ALDI Utrecht

ALDI

Bij ALDI gelegen aan de Haroekoeplein 12 in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ALDI is één van de 102 locaties in Utrecht op CardMapr.

ALDI

Haroekoeplein 12 in Utrecht

Betalen met creditcards bij ALDI in Utrecht

In Utrecht aan de Haroekoeplein 12 bevindt zich ALDI. Bij ALDI kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort ALDI een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

ALDI Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0345 477 100
Routebeschrijving
ALDI Utrecht
ALDI Utrecht
ALDI Utrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over ALDI?

ALDI wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 293 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Producten sommigen, zijn goed, maar inderdaad, ik vind personeeel hier niet fijn. Corona, als je het graag wilt krijgen, mogelijk kun je hier terecht voor een dosis. Er was een man die buiten stond met spuit en papier karretjes schoon te maken. Ik kon het niet opbrengen om met hem te argumenteren, maar, hij had dat dikke rol papier wat hij gebruikte om karretjes schoon te maken, gewoon op de vieze corona besmet grond geplaatst. Ongelofelijk. Ik zei het tegen een medewerker hopend dat zij het zou rechtzetten, maar ze zei ja, erg he, en in plaats van om naar buiten te gaan om dingen te corrigeren, liep zij vrolijk weg naar binnen en deed verder totaal niets. Moet je een IQ hebben van min 130 om bij Aldi te mogen werken?

Lees verder

1/5

Deze nieuwe formule is geweldig goed voor het imago. De vers brood afdeling met croissants, pistoletjes, kaneel smikkels en nog veel meer, is een grote aanwinst. Zeker een bezoek waard en u zult vaker komen winkelen hier.

Lees verder

4/5

Kan hier veel dingen vinden die ik nodig heb

Lees verder

5/5

Vriendelijk personeel en schone opgeruimde winkel. Aldi heeft alleen niet alles wat je zou verwachten. Bijvoorbeeld geen lucifers en soda. Maar dan wel weer 5L verpakkingen schoonmaakazijn zat... Personeel alert op bij schakelen kassa ('s).

Lees verder

5/5

Goedkoop. En ook af en toe A-merken.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij ALDI

Goed nieuws! Bij ALDI in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog 102 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt