ALDI Voorburg

ALDI

Bij ALDI gelegen aan de Monseigneur van Steelaan 205 in Voorburg kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ALDI is één van de 3 locaties in Voorburg op CardMapr.

ALDI

Monseigneur van Steelaan 205 in Voorburg

Betalen met creditcards bij ALDI in Voorburg

In Voorburg aan de Monseigneur van Steelaan 205 bevindt zich ALDI. Bij ALDI kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort ALDI een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

ALDI Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Voorburg

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

079 344 0440
Routebeschrijving
ALDI Voorburg
ALDI Voorburg
ALDI Voorburg

Reviews

Wat zeggen anderen over ALDI?

ALDI wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 465 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een kassa medewerkster gooide tijdens het scannen, onbeschoft met mijn boodschappen waarop ik vervolgens netjes aan haar vroeg of ze dat misschien niet wilde doen, aangezien ik ervoor moet betalen. Waarop zij antwoordde: "Dan koop je toch ergens anders je boodschappen" Het wisselgeld bij de afbetaling gooide ze ook naar me. Alsof ik een stukje iets ben. Zo kunnen medewerkers niet met klanten omgaan. Ik heb de manager erover gesproken die er gewoon naast stond en hij heeft er niks aan gedaan. Dat verwacht je toch niet? Ik raad deze winkel sterk af!!!

Lees verder

1/5

Met de auto van mijn buurvrouw naar de Aldi i.h.k.v. 'je bent een dief van je eigen portemonnee als je winkelt in de duurdere supermarkten'. Nu ga ik altijd naar AH vanwege de kwaliteit en het aanbod van de verse producten. Met een boodschappenlijstje op pad. Ik volg een bepaald dieet waarvoor vaste voedingsmiddelen nodig zijn, merken waar niet vanaf geweken mag worden. Wel bij AH verkrijgbaar maar helaas niet bij Aldi. Hüttenkäse heet hier cottage cheese en dat was bv niet van het goede merk. Wél viel me de beperkte maar goede groente- en fruitafdeling op. En ook voor zaken als schoonmaakmiddelen, toiletartikelen e.d. kun je hier goed terecht. Toch had ik nog niet de helft van mijn boodschappen bij elkaar gewinkeld. Daarom redelijk.

Lees verder

3/5

Ik deel dezelfde ervaring als Anneke Kruit hieronder: "...Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik producten die in de aanbieding zijn ook werkelijk kan kopen. Het vaste antwoord is: dat is uitverkocht mevrouw" Naar mijn mening is de winkel achteruit gegaan sinds er de nieuwe leidinggevende werkt. Er wordt snel dat geroepen. Enige voordeel is dat de winkel groter is geworden, maar klantvriendelijkheid en beschikbaarheid van de producten is nog belangrijker.

Lees verder

2/5

Je hebt er van alles en als invalide kan je er makkelijk komen. Nu met de coronacrisis hebben ze goede maatregelen genomen: ieder een eigen wagen die 1.5 meter is. En het is ook heel erg schoon

Lees verder

4/5

goede aldi. relatief rustig en goed bevoorraad.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij ALDI

Goed nieuws! Bij ALDI in Voorburg kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Voorburg

Benieuwd naar andere locaties in Voorburg waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Voorburg zijn er nog 3 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Voorburg
ALDI Voorburg Supermarkt

ALDI

Monseigneur van Steelaan 205

HEMA Voorburg Warenhuis

HEMA

Kon. Julianalaan 231