ALDI Zetten

ALDI

Bij ALDI gelegen aan de Hoofdstraat 27 in Zetten kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ALDI is één van de 4 locaties in Zetten op CardMapr.

ALDI

Hoofdstraat 27 in Zetten

ALDI Logo

Betalen met creditcards bij ALDI in Zetten

In Zetten aan de Hoofdstraat 27 bevindt zich ALDI. Bij ALDI kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt, scoort ALDI een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Zetten

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0345 477 100
ALDI Zetten
ALDI Zetten
ALDI Zetten

Reviews

Wat zeggen anderen over ALDI?

ALDI wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 143 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ben tijdje terug bij aldi geweest in de avond. Iets halen wat in de folder stond voor die dag was op. Kan natuurlijk gebeuren maar ging het vragen bij de kassa en ze wilde nog geen eens even mee lopen of het er echt niet lag of dat ik er over heen gekeken had super slechte service chagrijnige personeel denk niet dat ik er nog vaker na toe ga zoek ik wel een andere aldi in de buurt op

Lees verder

1/5

Vandaag effe snel na de Aldi boodschappen doen, ik vergeet karretje want ga ervan uit dat er een mandje in de winkel staat. Dit blijkt niet het geval te zijn, ik besluit 1 ding mee te nemen en word bij de kassa erop gewezen dat ik geen karretje heb. Ik bood mijn excuses aan maar mevrouw wijsde me erop dat ik een karretje moest halen, erg jammer dat ik van haar zo snel mogelijk de winkel uit moet langs andere klanten op om een karretje te pakken! Erg jammer dat al het personeel chagerijnig is.

Lees verder

1/5

Ik en me zusje zijn vandaag bij de Aldi geweest in Zetten. We gingen ervan uit dat er binnen ook mandjes stonden. Helaas stonden die er niet, maar we konden ook niet meer naar buiten wegens een ingang en een uitgang. Een ingang en uitgang is super goed. Maar alleen jammer dat Als je dan bij de kassa staat, je wordt aangesproken dat je alsnog een winkelwagentje buiten moet pakken. Vind ik allemaal logisch, maar waarom zegt het personeel in de winkel er niks van? Als je eenmaal binnen bent, kun je ook niet meer naar buiten.

Lees verder

1/5

Zaterdag ff snel naar binnen gestapt voor een flesje wijn, vergeten karretje mee te nemen, heel suf maar in alle haast. Bij de kassa werd ik hier op gewezen. Excuses aangeboden. Echter dame achter de kassa wilde dat ik alsnog een karretje zou halen. Ze was de manager en zou anders een boete van het hoofdkantoor krijgen. Flesje wijn maar laten staan. Vrijdag was ik in dezelfde winkel en toen was al het ontsmettingsmiddel en de papierenrol op rond 14:00 blijkbaar vindt het hoofdkantoor dat niet erg.

Lees verder

1/5

fijn winkelen daar vriendelijk personeel beter dan de Aldi in Zetten.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij ALDI

Goed nieuws! Bij ALDI in Zetten kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Zetten

Benieuwd naar andere locaties in Zetten waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Zetten zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Zetten
Jumbo Zetten Supermarkt

Jumbo

Julianaplein 8

ALDI Zetten Supermarkt

ALDI

Hoofdstraat 27

HEMA Zetten Warenhuis

HEMA

Hoofdstraat 20

Kruidvat Zetten Drogisterij

Kruidvat

Hoofdstraat 38

Andere ALDI supermarkten in Nederland

Verdeeld over Nederland kent ALDI nog meer locaties. Naast ALDI in Zetten kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle ALDI locaties
ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Zwolle Supermarkt

ALDI

Zwolle

ALDI Coevorden Supermarkt

ALDI

Coevorden

ALDI Annen Supermarkt

ALDI

Annen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen

ALDI Assen Supermarkt

ALDI

Assen