ALDI Zwaagdijk

ALDI

Bij ALDI gelegen aan de Zwaagdijk 227c in Zwaagdijk kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ALDI is één van de 1 locaties in Zwaagdijk op CardMapr.

ALDI

Zwaagdijk 227c in Zwaagdijk

Betalen met creditcards bij ALDI in Zwaagdijk

In Zwaagdijk aan de Zwaagdijk 227c bevindt zich ALDI. Bij ALDI kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort ALDI een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

ALDI Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Zwaagdijk

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

075 651 7411
Routebeschrijving
ALDI Zwaagdijk
ALDI Zwaagdijk
ALDI Zwaagdijk

Reviews

Wat zeggen anderen over ALDI?

ALDI wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 187 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Fijne winkel. Voorraad best wel op orde. Nieuwe looks zijn mooi en wat aanwezigheid van bekende A-merken is ook wel fijn! Wij doen er onze dagelijkse boodschappen en slagen er altijd goed.

Lees verder

5/5

Ruime winkel en voor de deur parkeren.

Lees verder

3/5

Ruime winkel lief personeel

Lees verder

5/5

Aldi is tegenwoordig wat mij betreft de beste met zijn brood. Zelf snijden in de gewenste dikte en heerlijk smakelijk volkoren goudbrood in diverse varianten. Nu de winkel een gezellige upgrade heeft gekregen kom ik er de laatste tijd weer vaker, het heeft zijn effect dus! De kwaliteit van de meeste producten is tegenwoordig gewoon goed. Minpuntje zijn de non-food aanbiedingen die in de bak gekwakt lijken te zijn en waar iedereen naar hartelust in graait en opengemaakte verpakkingen achterlaat.

Lees verder

4/5

Uit mijn werk wou ik even snel nog een pak Muesli halen. Kom ik aan bij Aldi Zwaagdijk 18:57 uur, zijn de deuren al pot dicht. Ik wist dat ze om 19 uur gingen sluiten, maar 3 minuten voor tijd? Belachelijk. Klantonvriendelijk.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij ALDI

Goed nieuws! Bij ALDI in Zwaagdijk kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Zwaagdijk

Benieuwd naar andere locaties in Zwaagdijk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Zwaagdijk zijn er nog 1 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Zwaagdijk
ALDI Zwaagdijk Supermarkt

ALDI

Zwaagdijk 227c