Muziekwijk map

Muziekwijk

7.4 ยท 56 recensies

1312 HT Almere, Almere

Muziekwijk
Muziekwijk Muziekwijk
Muziekwijk Muziekwijk
Muziekwijk

Over NS - Nederlandse Spoorwegen

Reis met alle gemak bij Muziekwijk. Stap in een comfortabele trein en reis met gemak door heel Nederland!

Aan de <span class="postal-code">1312 HT</span> <span class="locality">Almere</span> in het gebied 'De Werven' in Almere ligt Muziekwijk. Zoek je in de categorie vervoer een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 56 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Muziekwijk accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 150 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied De Werven hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Mel Lis Sia Bij de hand
Google Maps Logo

Geen lift aanwezig moeilijk voor mensen met handicap ondanks dat er een rolstoel pad die bijna 500meter lang is aanwezig is. Lastig voor ouderen en mensen met beperking of mensen met koffers. Echter goede informatie borden en connectie met stadsbussen. Kiosk aanwezig met lounge ruimte. Jammer dat deze beperkt open is maar gelukkig is er een winkelcentrum tegenover het station met supermarkt.

Mel Lis Sia Bij de hand 1 jaar geleden
S
Google Maps Logo

Wel lelijk

S 2 jaar geleden
Bas Breek
Google Maps Logo

Wel lelijk

Bas Breek 2 jaar geleden
pieter peters
Google Maps Logo

Station Almere muziekwijk is een wat kleiner station net voor station Almere centrum. Het licht naast een klein winkelcentrum en je kunt hier ook alleen maar met een sprinter reizen richting Zwolle of de andere kant op via Amsterdam naar den Haag/Leiden. Voor een intercity vervoer moet je echter naar Almere centrum want de intercity komt wel voorbij muziekwijk maar stopt hier echter niet.

pieter peters 4 jaar geleden
Grace voorburg
Google Maps Logo

Toen ze met stations in Almere aan het bouwen waren dachten ze denk ik... Er moet minstens 1 extreem lelijk, saai, en slechte station bij zitten. Ze hebben hun best gedaan bij Muziekwijk.

Grace voorburg 4 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij NS - Nederlandse Spoorwegen

Goed nieuws! Bij Muziekwijk in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
NS - Nederlandse Spoorwegen

Alle NS - Nederlandse Spoorwegen vervoerslocaties

Reis met alle gemak bij NS - Nederlandse Spoorwegen. Stap in een comfortabele trein en reis met gemak door heel Nederland!

Benieuwd naar andere NS - Nederlandse Spoorwegen vervoerslocaties in Nederland? NS - Nederlandse Spoorwegen heeft in totaal 44 vestigingen waaronder deze in Almere (De Werven) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van NS - Nederlandse Spoorwegen lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle NS - Nederlandse Spoorwegen vervoerslocaties
Woerden
Almere Parkwijk
Amsterdam Zuid
Nijmegen
Amsterdam Centraal
Stationshal Rotterdam Centraal
Station Apeldoorn
Almere Poort
Muziekwijk
Almere Oostvaarders
Amsterdam Zuid
Delft
Dalfsen
Station lelylaan
Almere Poort
Almere Buiten
Almere Oostvaarders
Amersfoort Vathorst
City Guide

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast Muziekwijk nog meer in of rondom Almere (De Werven) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom De Werven.