Almere Parkwijk map

Almere Parkwijk

6.6 ยท 24 recensies

1326 CN Almere, Almere

Almere Parkwijk
Almere Parkwijk Almere Parkwijk
Almere Parkwijk Almere Parkwijk
Almere Parkwijk

Over NS - Nederlandse Spoorwegen

Reis met alle gemak bij Almere Parkwijk. Stap in een comfortabele trein en reis met gemak door heel Nederland!

Aan de <span class="postal-code">1326 CN</span> <span class="locality">Almere</span> in het gebied 'De Werven' in Almere ligt Almere Parkwijk. Zoek je in de categorie vervoer een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 24 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Almere Parkwijk accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied De Werven hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Haukar Hussein
Google Maps Logo

Deze liftdeur van beneden is enorm traag met sluiten, almp-lif-r02

Haukar Hussein 8 maanden geleden
Michel Hupkens
Google Maps Logo

Een niet al te groot station waar sprinters en bussen stoppen. Het is half overdekt (de sporen niet) waardoor je op koude dagen beschut kunt wachten op de trein.

Michel Hupkens 2 jaar geleden
Tuan Le
Google Maps Logo

Geen idee want in de 18 jaar dat ik in Almere woon, dit is de eerste keer dat ik op dit station ben. Vandaag toevallig met een collega meegereden en die woont hier vlakbij, vandaar. In dit station stopt alleen sprinter, dat weet ik wel. Dus snel een intercity pakken om ergens naar toe te gaan is niet mogelijk. Wel een groot supermarkt vlakbij.

Tuan Le 2 jaar geleden
Caitlin Meijer
Google Maps Logo

Het Almere Parkwijk station is erg fijn, niet alleen omdat het voor mij dichtbij is maar omdat het goed bereikbaar is vanuit het stadscentrum met de bus. Vanuit heel Almere kun je in no time naar het station, en ook vanaf het station zijn het maar 3 of 4 haltes naar het centrum. Daarbij komt dat er voor een klein station toch aardig wat treinen aankomen en vertrekken. Pluspuntje is ook o.a. de grote Albert Heijn en de Bruna die vlak naast het station liggen, waardoor je makkelijk en snel wat spulletjes kunt kopen, mocht dat nodig zijn, en nauwelijks tijd verliest.

Caitlin Meijer 2 jaar geleden
Euridicey
Google Maps Logo

Niks mis mee, prima station overdekt en voorzien van een lift. Onder het station een eethuisje en een paar meter verder een albert heijn. Stoppen vaak genoeg sprinters hier. Komt weinig vertraging op dit station. Hangjongeren is verminderd.

Euridicey 4 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij NS - Nederlandse Spoorwegen

Goed nieuws! Bij Almere Parkwijk in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
NS - Nederlandse Spoorwegen

Alle NS - Nederlandse Spoorwegen vervoerslocaties

Reis met alle gemak bij NS - Nederlandse Spoorwegen. Stap in een comfortabele trein en reis met gemak door heel Nederland!

Benieuwd naar andere NS - Nederlandse Spoorwegen vervoerslocaties in Nederland? NS - Nederlandse Spoorwegen heeft in totaal 44 vestigingen waaronder deze in Almere (De Werven) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van NS - Nederlandse Spoorwegen lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle NS - Nederlandse Spoorwegen vervoerslocaties
Dalfsen
Station Breda
Almere Buiten
Stationshal Rotterdam Centraal
Station 's-Hertogenbosch
Haarlem
Station lelylaan
Station Apeldoorn
Amersfoort Schothorst
Amsterdam Centraal
Haarlem
Station Gouda
Station Zwolle
Muziekwijk
Amersfoort Centraal
Amsterdam Zuid
Station 's-Hertogenbosch
Station Zaandam
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.