Amadi Panorama Hotel map

Amadi Panorama Hotel

8.4 · 846 recensies

IJburglaan 539, Amsterdam

Amadi Panorama Hotel
Amadi Panorama Hotel Amadi Panorama Hotel
Amadi Panorama Hotel Amadi Panorama Hotel
Amadi Panorama Hotel

Over deze locatie

Aan de IJburglaan 539 in het gebied 'Haveneiland Noordwest' in Amsterdam ligt Amadi Panorama Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 846 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Amadi Panorama Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Haveneiland Noordwest hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Amadi Panorama Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Amadi Panorama Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Marloes Bloemhof
Google Maps Logo

Kamer veel te warm. Thermostaat werkt niet; temperatuur kan niet naar beneden en ook de ventilator kan niet aan. Raam open (buiten ~5°C) haalt weinig uit. Na een vreselijk warme eerste nacht, wakker gemaakt door bouwvakkers die voor ons raam bezig zijn op een bouwplaats. Enorme herrie. Kussens zijn ontzettend dik en vierkant, lijken in de verste verte niet op een kussen om op te slapen. Badkamervloer en toiletbril worden drijfnat als je doucht (douche is volledig open) en de knop van toilet doet het niet. Ook kun je het licht van badkamer alleen aan-/uitzetten naast de voordeur. Vanuit bed kun je amper tv kijken, want de tv hangt twee meter links van het bed. Ik kan echt niet geloven dat dit hotel zulke goede beoordelingen heeft. Ik betaal 150 euro per nacht voor een standaard tweepersoonskamer, zonder ontbijt. En daar krijg ik niet eens een fijne nachtrust voor. Ik raad dit hotel niet aan!

Marloes Bloemhof 1 maand geleden
Jacqueline ..
Google Maps Logo

Heerlijk hotel wel jammer dat je op de kamer het ontbijt moest nuttige. Hopelijk gaat dit door de veranderingen wegens de corona maatregelen er weer af. Zeker als je vroeg naar de binnenstad wil wel zo fijn. Wel heerlijk geslapen

Jacqueline .. 2 maanden geleden
Red Flix
Google Maps Logo

Goede Hotel Netjes lekkere Knus als je samen bent maar niet voor 4 man of dergelijk maar het is wel een leuke hotel

Red Flix 3 maanden geleden
Tiffany Sparks
Google Maps Logo

Fijn modern hotel en kamers met een moderne chique uitstraling. Top dat we een upgrade kregen nml de kamers uitzicht over het water zijn een bonus. Hele staff is zeer vriendelijk met Ragna en ook Jade meer contact gehad zijn professioneel en behulpzaam. Komen graag terug!

Tiffany Sparks 5 maanden geleden
Sophie Rutten
Google Maps Logo

Vreselijke deceptie. Lijkt in geen enkel opzicht op foto’s of omschrijving. Is geen hotel maar wat smoezelige kamers in een appartementencomplex. Toen we aankwamen ging het brandalarm af en deed de lift het niet. Na telefonisch contact met de receptie moesten we zelf met de trap naar de 4e verdieping komen, met koffers, kinderwagen en baby. Na deze tocht vertelde de receptionist ons dat we een kamer hadden op de tweede verdieping, dus kon de hele bende weer 2 trappen naar beneden. Bij het reserveren hadden we gevraagd om een kinderbedje, deze was nergens te bekennen. Na dit te hebben gevraagd werd deze wel gebracht, echter zonder lakentje of dekentje. Deze zouden nog gebracht worden maar hier na hebben we nooit meer iemand gezien. De kamers zelf zijn waanzinnig klein, bedompt en niet schoon. Afval van de vorige gasten zat nog in de prullenbakken. Ook deed de airco het niet. Al met al een ontzettende bende. Hotel van de foto’s en omschrijving was hier absoluut niet te herkennen Volgende dag ons beklag gedaan bij receptie medewerker Destiny. Na veel gezucht wilde zij wel met haar manager bellen, zijn oplossing was om ons een kopje koffie aan te bieden. Haar totaal ongeïnteresseerde en onvriendelijke houding waren als kers op de taart van dit vreselijk verblijf. Ons advies; ga hier niet heen. Niet alleen, niet als stel, en niet als gezin.

Sophie Rutten 9 maanden geleden
Jos Herni
Google Maps Logo

Keurige kamer vriendelijk personnel, verrassend leuke buuet

Jos Herni 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Amadi Panorama Hotel

Goed nieuws! Bij Amadi Panorama Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.