Amsterdam Centraal map

Amsterdam Centraal

9 · 4959 recensies

Stationsplein, Amsterdam

Amsterdam Centraal
Amsterdam Centraal Amsterdam Centraal
Amsterdam Centraal Amsterdam Centraal
Amsterdam Centraal

Over NS - Nederlandse Spoorwegen

Reis met alle gemak bij Amsterdam Centraal. Stap in een comfortabele trein en reis met gemak door heel Nederland!

Aan de Stationsplein in het gebied 'Stationsplein e.o.' in Amsterdam ligt Amsterdam Centraal. Zoek je in de categorie vervoer een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 4.959 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Amsterdam Centraal accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stationsplein e.o. hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

James Paniagua
Google Maps Logo

Beide liften voor perron 4-5 aan beide kanten waren vanmorgen buiten gebruik, dit is onaanvaardbaar, aangezien ik de roltrap moest gebruiken om de rollator van mijn moeder te vervoeren, wat technisch gezien niet de bedoeling is. Hoe kan het dat er geen liftreparatieservice op afroep is? Ik begrijp dat er in Europa specifieke werktijden zijn, maar de bediening van een lift is vooral belangrijk voor degenen die het nodig hebben. Hoe denk je dat gehandicapte passagiers zich voelen als ze niet om het station heen kunnen? Je laat ze zich 2e klas burgers voelen. Doe het alsjeblieft beter!

James Paniagua 2 weken geleden
Fons Heijnsbroek, photos Amsterdam (Pictures of Amsterdam)
Google Maps Logo

Het Centraal Station Amsterdam heeft veel gezichten, oude en recente. Het is ook behoorlijk complex en alles moet je soms eerst echt ontdekken, omdat het beroerd is aangegeven. Bijvoorbeeld de regio-bussen. Of de taxistandplaats aan de IJ-zijde... Daarom is het nog wel een verrukkelijke plek om doorheen te zwerven; je komt er van alles tegen; zelfs de koninklijke loge en trappen. Het busstation met zijn moderne kap en het winkelcentrum achterin heeft een heel andere atmosfeer - een veel modernere uitstraling dan het oude gebouw en de oude stationskappen van mijnheer Cuypers....

Fons Heijnsbroek, photos Amsterdam (Pictures of Amsterdam) 4 weken geleden
Roland Masmeijer
Google Maps Logo

Het centraal station Amsterdam is een klassiek gezellig druk station waar veel te doen is met verschillende locaties met leuke winkels en gelegenheden waar je wat kunt eten en drinken. Wanneer je naar buiten gaat zie je de mooie schitterende architectuur van dit monumentale gebouw. Ook rondom het station is enorm veel te beleven, je kunt overstappen op de vele trams die hier stoppen, op de metro en je met de veerboot naar het noordelijke deel van Amsterdam varen. Wandelend loop je direct door de gezellige drukke winkelstraten waar je ook veel toeristen tegenkomt, je kunt er ook gebruik maken van de vele rondvaartboten om over de grachten van Amsterdam te varen en de vele monumentale gebouwen met schitterde gevels te zien. Het is een geweldige ervaring om Amsterdam te bezoeken, je hebt zeker niet genoeg aan een dag.

Roland Masmeijer 2 maanden geleden
Stefan Elzenga
Google Maps Logo

Het centraal station is tegenwoordig meer een psychiatrische inrichting en een azc. Handhavers lopen gewoon voorbij. Mensen voelen zich niet veilig met al die dreigende eikels op het station. treed eens op handhaving en halfzachte politie tegen dit schorem. roltrappen doen het vaker niet dan wel. Wifi is waanzinnig slecht. Maar de veiligheid is ver te zoeken. Omroepen als er wijzigingen zijn op het spoor wordt er omgeroepen van regel het zelf maar via de app. Te schandalig voor woorden centraal station is niet meer het centraal station. met dank aan het slappe groen linkse beleid van falsema.

Stefan Elzenga 3 maanden geleden
Frederique Molenaar
Google Maps Logo

Het was even zoeken naar het busstation. Bleek aan achterkant te liggen aan het water. Overdekt door groot dak met de letters AMSTERDAM erop. Wat je alleen ziet vanaf het water. Ruim van opzet. Met allerlei winkeltjes. Eten mode en boeken en bloemen. Vooral veel eten en drinken en een albert heijn. Paar leuke terrasjes/koffietentjes. En de treinen en bussen reden keurig op tijd.

Frederique Molenaar 1 jaar geleden
A.
Google Maps Logo

Geweldige site! Al jaren koop ik mijn kinderkleding bij babyenpeuterkleding.com en de service is echt MEGA! Wauw! Zelden zie je zo’n goede service. Je bestelling wordt altijd fantastisch verpakt en ontzettend snel geleverd - top bedrijf en een dikke aanrader. Zij hebben zelf ook ruim 300 reviews op hun eigen site zag ik en scoren gemiddeld een 9.2! Toppertjes...

A. 1 jaar geleden
Erik van den Ham
Google Maps Logo

Station Amsterdam Centraal is gebouwd tussen 1881 en 1889 naar ontwerp van architect P.J.H. Cuypers (ook bekend van het Rijksmuseum), A.L. van Gendt (stationsgebouw) en L.J. Eijmer (stationskap). Sinds 1997 word er gewerkt aan de grote verbouwing van Amsterdam Centraal, onder meer vanwege de komst van de Noord/Zuidlijn. English: Amsterdam Central Station was built between 1881 and 1889 to a design by architect P.J.H. Cuypers (also known from the Rijksmuseum), A.L. van Gendt (station building) and L.J. Eijmer (station cover). Since 1997, work has been underway on the major renovation of Amsterdam Central, partly because of the arrival of the North / South line.

Erik van den Ham 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij NS - Nederlandse Spoorwegen

Goed nieuws! Bij Amsterdam Centraal in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
NS - Nederlandse Spoorwegen

Alle NS - Nederlandse Spoorwegen vervoerslocaties

Reis met alle gemak bij NS - Nederlandse Spoorwegen. Stap in een comfortabele trein en reis met gemak door heel Nederland!

Benieuwd naar andere NS - Nederlandse Spoorwegen vervoerslocaties in Nederland? NS - Nederlandse Spoorwegen heeft in totaal 44 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Stationsplein e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van NS - Nederlandse Spoorwegen lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle NS - Nederlandse Spoorwegen vervoerslocaties
Station lelylaan
Muziekwijk
Almere Buiten
Amsterdam Centraal
Stationshal Rotterdam Centraal
Sloterdijk
Station Zwolle
Amsterdam Bijlmer ArenA
Station Tilburg
Den Haag Centraal Station
Sloterdijk
Station Hilversum Mediapark
Holten, Station
Station Leiden Centraal
Almere Poort
Amersfoort Vathorst
Eindhoven
Station Zaandam
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.