City Center Hotel Apartments map

City Center Hotel Apartments

10 · 2 recensies

Monnikenstraat 19A A, Amsterdam

City Center Hotel Apartments
City Center Hotel Apartments City Center Hotel Apartments
City Center Hotel Apartments

Over deze locatie

Aan de Monnikenstraat 19A A in het gebied 'Burgwallen Oost' in Amsterdam ligt City Center Hotel Apartments. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, City Center Hotel Apartments accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Burgwallen Oost hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij City Center Hotel Apartments

Overnacht en boek je hotelkamer bij City Center Hotel Apartments. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Jacobus Logchies
Google Maps Logo

Heerlijk rustig hotel , ruime kamers , mooi verzorgd , betaalbare prijs , een absolute aanrader.

Jacobus Logchies 1 jaar geleden
Daniël Logchies
Google Maps Logo

Super hotel/apartment. Je slaapt in het centrum en bent zo bij alle leuke gelegenheden. Alles was netjes en schoon.

Daniël Logchies 1 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.