Amsterdam House Hotel map

Amsterdam House Hotel

7.8 · 263 recensies

's-Gravelandseveer 3-4, Amsterdam

Amsterdam House Hotel
Amsterdam House Hotel Amsterdam House Hotel
Amsterdam House Hotel Amsterdam House Hotel
Amsterdam House Hotel

Over deze locatie

Aan de 's-Gravelandseveer 3-4 in het gebied '' in Amsterdam ligt Amsterdam House Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 263 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Amsterdam House Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied hebben we nog 189 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Amsterdam House Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Amsterdam House Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

LuXo
Google Maps Logo

ESTAFADORES. Teníamos reserva con ellos para octubre (semana del Amsterdam Dance Event) desde varios meses antes a través de Booking y 1 día antes de la llegada nos cancelaron la habitación sin mas, dejándonos sin alojamiento y sin dar explicaciones. Cuando los llamamos rápidamente nos pusieron la excusa de que había overbooking, después de tener la reserva desde marzo, y cuando contactamos con Booking y llaman nuevamente al alojamiento, a ellos les dicen que tenían problemas con una tubería. Para rematar, el dinero de la primera noche que pagamos y que nos tienen que devolver, aún no nos lo han devuelto y lo están retrasando diciéndonos los de Booking que es un alojamiento sospechoso y que no están cumpliendo con las formas, reglas ni plazos establecidos. Si quiere ser estafado y poder quedarse en la calle 1 día antes de su llegada alójese aquí. OPLICHTERS. We hadden een aantal maanden eerder een reservering bij hen voor oktober (week van het Amsterdam Dance Event) via Booking en 1 dag voor aankomst annuleerden ze de kamer zonder verder oponthoud, waardoor we zonder accommodatie en zonder uitleg achterlieten. Toen we ze snel belden gaven ze ons het excuus dat er overboeking was, na de reservering sinds maart, en wanneer we contact opnemen met Booking en ze de accommodatie opnieuw bellen, krijgen ze te horen dat ze problemen hadden met een pijpleiding. Als klap op de vuurpijl: het geld van de eerste nacht dat we betaalden en dat ze aan ons moeten teruggeven, ze hebben het nog niet aan ons teruggegeven en ze stellen het uit door ons te vertellen dat het een verdachte accommodatie is en dat ze het niet naleven van de vastgestelde formulieren, regels of deadlines. Als je opgelicht wilt worden en 1 dag voor aankomst op straat wilt blijven, blijf dan hier.

LuXo 8 maanden geleden
rene komen
Google Maps Logo

Dit is een zeer lief hotelletje aardige mensen mooi uitzicht diervriendelijk Heerlijke bedden en douche goed tv pakket Zeer gezellig leuk kamertje maar o zo gezellig ingericht En ook betaalbaar voor mij aanrader voor iedereen

rene komen 1 jaar geleden
Ryan Van Esch
Google Maps Logo

Super leuk en fijn hotel aan de Amstel met zeer vriendelijke, gastvrije en behulpzame medewerkers. Wij hadden de gezellige familiekamer die lekker ruim en leuk is ingericht en van alle gemakken is voorzien. Ook het uitgebreide ontbijt was super verzorgd. Kortom, een absolute aanrader.

Ryan Van Esch 2 jaar geleden
Erik Mertens
Google Maps Logo

Een superhotel met erg leuk personeel!! Dank je wel Robert voor een héérlijk verblijf en de perfecte service..en natuurlijk ook Irene...heel vriendelijk bedankt. Dit hotel is goud waard!! Onwijs leuke ervaring op de mooiste plek in Amsterdam

Erik Mertens 2 jaar geleden
Eric Jan Veenstra
Google Maps Logo

Leuke gast vrije sfeer

Eric Jan Veenstra 5 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Amsterdam House Hotel

Goed nieuws! Bij Amsterdam House Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.