Amsterdam Teleport Hotel map

Amsterdam Teleport Hotel

8.4 ยท 1884 recensies

Heathrowstraat 5, Amsterdam

Amsterdam Teleport Hotel
Amsterdam Teleport Hotel Amsterdam Teleport Hotel
Amsterdam Teleport Hotel Amsterdam Teleport Hotel
Amsterdam Teleport Hotel

Over deze locatie

Aan de Heathrowstraat 5 in het gebied 'Teleport' in Amsterdam ligt Amsterdam Teleport Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.884 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Amsterdam Teleport Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Teleport hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Amsterdam Teleport Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Amsterdam Teleport Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Rudy Van Bree
Google Maps Logo

Voor als je een weekendje Amsterdam wilt aandoen is dit hotel echt een uitkomst

Rudy Van Bree 1 maand geleden
Manon Schouten
Google Maps Logo

Personeel was chaotisch, niet ingericht op toename toeristen. We konden pas om 22.30 de kamer in ipv 15.00, eerder was de kamer niet schoon. We hebben geprobeerd een deel van de kosten terug te krijgen maar krijgen hier geen reactie op, heel jammer. Lijkt me niet de bedoeling dat het probleem van managen nu op het bordje van de gasten komt. Zou het hotel niet aanraden.

Manon Schouten 1 maand geleden
Cristina Vanlook Reyes
Google Maps Logo

Helaas een zeer slechte ervaring met dit hotel. De game room voor 4 personen geboekt als cadeau voor de jarige. Komen we toe krijgen we allesbehalve de geboekte kamer. Er stond een stoel in een donker hoekje met een playstation (3 spellen waarvan 1 multiplayer) en 1 controller. Meteen naar de balie gegaan en die konden ons niet helpen. Het antwoord was dat er 2 game rooms waren, een die op de website staat en dan deze die wij hadden gekregen. Ze waren allen akkoord dat het niet de kamer was die ze verkopen op hun website maar het hotel was volboekt dus ik kon niet de kamer krijgen die ik 2 maanden op voorhand had geboekt en betaald. Het advies was om de manager te mailen en die ging dan voor een compensatie zorgen. Na iets meer dan een maand en 2 mails wacht ik nog steeds op een antwoord.

Cristina Vanlook Reyes 6 maanden geleden
Gonard Wijgerde
Google Maps Logo

Kwam laat aan en na het plaatsen van mijn bagage gelijk weg gegaan het raam stond nog open die wel dicht gedaan ivm kou op de kamer. Bij terugkomst op de kamer ruikte het niet fris. Na verdere inspectie kamer kwam ik vlekken tegen op de vloer en deurtjes kitchenette ook zag ik een grote spin in de hoek ook de kamer was gehorig hoorde andere mensen praten op een andere kamer en het bed kriebelde onder de dekens ben gelijk weg gegaan een andere kamer had geen zin na die aanvaring

Gonard Wijgerde 7 maanden geleden
Ronald Winkel (Novaresse)
Google Maps Logo

Fijne plek om te vertoeven.

Ronald Winkel (Novaresse) 11 maanden geleden
Erik van Taarling
Google Maps Logo

Gebak en ijs van superieure kwaliteit.

Erik van Taarling 1 jaar geleden
Marion van Avermaete
Google Maps Logo

Mooie gezellige kamers, erg vriendelijke receptiemedewerkers en goed ontbijt

Marion van Avermaete 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Amsterdam Teleport Hotel

Goed nieuws! Bij Amsterdam Teleport Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.