Amsterdam Zuid map

Amsterdam Zuid

8 · 210 recensies

Spoorslag 29, Amsterdam

Amsterdam Zuid
Amsterdam Zuid Amsterdam Zuid
Amsterdam Zuid Amsterdam Zuid
Amsterdam Zuid

Over NS - Nederlandse Spoorwegen

Reis met alle gemak bij Amsterdam Zuid. Stap in een comfortabele trein en reis met gemak door heel Nederland!

Aan de Spoorslag 29 in het gebied 'Zuidas Zuid' in Amsterdam ligt Amsterdam Zuid. Zoek je in de categorie vervoer een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 210 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Amsterdam Zuid accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zuidas Zuid hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Mariël Steinmeijer
Google Maps Logo

Te midden van architectonisch imposante gebouwen ligt hier het station dat de verbinding vormt tussen het economisch hart van Nederland en Nederlands grootste steden. Deze belangrijke verbinding verwerkt iedere dag enorm veel reizigers, maar haar uiterlijk en faciliteiten weerspiegelen dit niet.

Mariël Steinmeijer 2 weken geleden
Mar V.
Google Maps Logo

Het station is erg druk (want op loopafstand van een groot deel van de Zuidas), maar is hier niet goed op gebouwd. De perrons op veel andere stations met drukte zijn langer of breder, hier niet. Ook de overzichtelijkheid laat te wensen over. Zo is voor iemand die er niet vaak komt pas laat duidelijk welke uitgang het handigst is om te jemen en hoe je overstapt. De uitgangen zouden beter aangegeven kunnen worden (bijvoorbeeld uitgang VU en iets anders voor de hoofdingang met de AKO). Het genoemde toilet heb ik nog niet gezien. Ook is het geen fijn station bij regen of kou. Bij regen wordt het glad, niet fijn als je je trein wil halen. Belangrijk pluspunt is de goede verbindingen met veel steden. Zowel vanaf mn ouders als vanuit m'n studentenstad kan ik binnen 5 kwartier op m'n werk zijn.

Mar V. 5 maanden geleden
Greet Popelier
Google Maps Logo

Er was om twee uur vanmiddag 1 wc open, drijfnat voor zowel dames en heren. Wat een afgang 😛😛😛😛

Greet Popelier 8 maanden geleden
Hilbert Gijssen
Google Maps Logo

Slechtste station in heel Amsterdam, kwam hier gisteravond om 11 uur 's avonds op het station, het viel mij gelijk op dat er allerlei mensen zonder mondkapje rondliepen. Vervolgens hoorde ik opeens gehijg achter me en stond er een zwerver ongemakkelijk dicht op me. Toen ik hem geen geld wilde geven pakte hij mijn kaartje uit mijn handen en at deze op. Hierna braakte hij zijn volledige maaginhoud inclusief mijn kaartje over de vloer. Ik heb gelijk een taxi besteld, ik kom hier nooit meer terug. Ik ben blij dat de RAI wordt gerenoveerd!

Hilbert Gijssen 8 maanden geleden
DRL
Google Maps Logo

Een veel te druk station, ook wel begrijpelijk. Het kan daar erg chaotisch zijn als de treinen niet rijden/uitvallen of wat dan maar ook. Niks bijzonders op het station. Er staan ook veel fietsen geparkeerd op het plein richting De Crownplaza Hotel. Veel fietsen liggen ook op de grond en enkele scooters vanwege de harde wind. Het voetpad wordt hierdoor soms verhinderd met name langs de eettentjes. Terwijl er in de buurt een ondergrondse fietsenstalling zit. Ze kunnen het station veel beter en mooier maken gezien alle bedrijvigheid op de Zuidas.

DRL 2 jaar geleden
Job
Google Maps Logo

Station met veel reismogelijkheden: trein, metro, tram, bus. Perrons voor de treinen staan in de spits helaas wel overvol wat leid tot gevaarlijke situaties. De NS zet tegenwoordig wel personeel in om de mensen beter over het perron te verspreiden. Geplande uitbreiding van het treinstation komt hoe dan ook te laat.

Job 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij NS - Nederlandse Spoorwegen

Goed nieuws! Bij Amsterdam Zuid in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
NS - Nederlandse Spoorwegen

Alle NS - Nederlandse Spoorwegen vervoerslocaties

Reis met alle gemak bij NS - Nederlandse Spoorwegen. Stap in een comfortabele trein en reis met gemak door heel Nederland!

Benieuwd naar andere NS - Nederlandse Spoorwegen vervoerslocaties in Nederland? NS - Nederlandse Spoorwegen heeft in totaal 44 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Zuidas Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van NS - Nederlandse Spoorwegen lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle NS - Nederlandse Spoorwegen vervoerslocaties
Zutphen
Holten, Station
Amersfoort
Muziekwijk
Almere Parkwijk
Hilversum Sportpark
Holten, Station
Station Zwolle
Amersfoort
Almere Poort
Amsterdam Bijlmer ArenA
Station Rotterdam Blaak
Aalten
Alkmaar
Station Leiden Centraal
Den Haag Centraal Station
Eindhoven
Station Zaandam
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.