Andaz Amsterdam Prinsengracht map

Andaz Amsterdam Prinsengracht

9.4 ยท 977 recensies

Prinsengracht 587, Amsterdam

Andaz Amsterdam Prinsengracht
Andaz Amsterdam Prinsengracht Andaz Amsterdam Prinsengracht
Andaz Amsterdam Prinsengracht Andaz Amsterdam Prinsengracht
Andaz Amsterdam Prinsengracht

Over deze locatie

Aan de Prinsengracht 587 in het gebied 'Leidsegracht Noord' in Amsterdam ligt Andaz Amsterdam Prinsengracht. Zoek je in de categorie restaurant of overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 977 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Andaz Amsterdam Prinsengracht accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsegracht Noord hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Andaz Amsterdam Prinsengracht

Overnacht en boek je hotelkamer bij Andaz Amsterdam Prinsengracht. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

andre potters
Google Maps Logo

Prachtig hotel, kamers vanaf 700 euro per dag!

andre potters 3 weken geleden
Evina De Graaf
Google Maps Logo

wat een mooi hotel, helemaal een wondere marcel wanders-wereld!

Evina De Graaf 2 maanden geleden
Johan de Reuver
Google Maps Logo

5 sterren locatie in hartje Amsterdam. Ik heb hier niet overnacht, maar de eerste indruk was meer dan goed. Sfeer voelt goed, mooie tuin en prachtige designs in het interieur.

Johan de Reuver 2 maanden geleden
K. K.
Google Maps Logo

Dit is een review voor zeker drie maanden terug, maar ik vind het dubbel en dwars waard om mijn ervaring te delen. Ik ben voor mijn 30e verjaardag verrast met een geweldige dag in het Andaz hotel. Genoten van een heerlijke high tea en een amazing service. Mijn dank gaat nogmaals uit naar Sanne Verhoeven, she is an angel! Luistert altijd naar alle wensen en is zo meedenkend. Heb al eerder twee feestjes door haar mee gemaakt en ben nu weer bezig om mijn derde feestje via haar te regelen. You are worth every star Sanne (& team Hyatt/Andaz).

K. K. 7 maanden geleden
Alexandra Dubajic
Google Maps Logo

De lobby is perfect voor een drankje. Het restaurant zou denk ik wat meer vlees als hoofdmacht moeten aanbieden. Als je geen vis eet, heb je weinig keus.

Alexandra Dubajic 8 maanden geleden
Quiryn Valkenet
Google Maps Logo

Mooie uitstraling, vriendelijk personeel, mooie ligging langs de gracht.

Quiryn Valkenet 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Andaz Amsterdam Prinsengracht

Goed nieuws! Bij Andaz Amsterdam Prinsengracht in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.