Anna van Toor - Gorinchem Gorinchem

Anna van Toor - Gorinchem

Bij Anna van Toor - Gorinchem gelegen aan de Piazza Center 13 in Gorinchem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Anna van Toor - Gorinchem is één van de 6 locaties in Gorinchem op CardMapr.

Anna van Toor - Gorinchem

Piazza Center 13 in Gorinchem

Anna van Toor Logo

Betalen met creditcards bij Anna van Toor - Gorinchem in Gorinchem

In Gorinchem aan de Piazza Center 13 bevindt zich Anna van Toor - Gorinchem. Bij Anna van Toor - Gorinchem kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Mode, scoort Anna van Toor - Gorinchem een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Mode

Stad

Gorinchem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0183 633 875
Anna van Toor - Gorinchem Gorinchem
Anna van Toor - Gorinchem Gorinchem
Anna van Toor - Gorinchem Gorinchem

Reviews

Wat zeggen anderen over Anna van Toor - Gorinchem?

Anna van Toor - Gorinchem wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 37 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Collectie is wel eens beter geweest voor mijn smaak (alternatieve trouwjurk hier gekocht). Mooie kwaliteit spullen, wel heel duur en voor nu niet voor mij.

Lees verder

3/5

Een geweldige collectie en lieve dames in de winkel. Wordt hier altijd even gezellig te woord gestaan en geholpen. Ik ga hier wel 2 x in de week naar binnen om gewoon even te kijken wat er is! En soms koop ik ook wat😂😂😂 Gewoon een heerlijke zaak!

Lees verder

5/5

Goede adviezen en heel behulpzaam.

Lees verder

5/5

Vandaag langs geweest prachtige gezellige winkel van Anna van Toor in Gorinchem. Aardige verkoopsters. Lief kreeg kopje koffie aangeboden was uitgenodigd even een kijkje te nemen naar de nieuwe collectie kleding . Nou werkelijk hoor mooie pantalon s en dito shirts en blouses colbertjes en jurkjes en mooie shawl s . KOM JE OOK ??? ❤💙💚💛💜 Als je gaat neem gezellig een bloemetje mee voor Anna een hard werkende schat van een vrouw ze verdiend dat nl dubbel en dwars. En ze zijn niet overdreven duur ook nog voor als je iets aparts wilt . Kom er gezellig bij dames !!! Altijd een warm welkom bij onze Anna !!! Groetjes Rieki Peters en een kleine klant maar net zo warm welkom geheten. succes Anna !!! 👍👍👍❤❤❤

Lees verder

5/5

Vandaag met mijn op leeftijd zijnde moeder voor een jas gekeken ... staat er plots een tang van een verkoopster zich ermee te bemoeien, zonder eerst te vragen of deze 'hulp' wel gewenst was. Vervolgens mijn moeder negerend, aan mij vragen -terwijl moeders vlak naast mij staat- wat ze wil en welke maat ze heeft, alsof ze te oud zou zijn om die vragen zelf te kunnen beantwoorden ... Tijdens het passen geen aandacht voor de gevraagde wensen, indien een jas daaraan niet voldeed, toch doorblijven oreren met het 'verkooppraatje', waarbij de wensen enigszins smalend/ cynisch als 'onzin' werden afgedaan. Toen dit dus op niets uitliep, passeerde ook nog eens de onbeschofte opmerking: "Nou, dan hou je je centjes lekker in je zak", de revue ... Nooit dat ik daar ooit nog eens een stap de winkel in doe.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Anna van Toor - Gorinchem

Goed nieuws! Bij Anna van Toor - Gorinchem in Gorinchem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Gorinchem

Benieuwd naar andere locaties in Gorinchem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Gorinchem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Gorinchem
Kruidvat Gorinchem Drogisterij

Kruidvat

Hoogstraat 18

Restaurant De Beren Gorinchem Gorinchem Restaurant

Restaurant De Beren Gorinchem

Grote Markt 12-13

Pearle Opticiens Gorinchem Gorinchem Opticien

Pearle Opticiens Gorinchem

Westwagenstraat 3 -5

Rituals Gorinchem Verzorging

Rituals

Gasthuisstraat 5

Hans Anders Opticien Gorinchem Gorinchem Opticien

Hans Anders Opticien Gorinchem

Gasthuisstraat 59

ICI PARIS XL Gorinchem Verzorging

ICI PARIS XL

Gasthuisstraat 41

Andere Anna van Toor modewinkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Anna van Toor nog meer locaties. Naast Anna van Toor - Gorinchem in Gorinchem kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Anna van Toor locaties