Anne Frank Huis Amsterdam

Anne Frank Huis

Bij Anne Frank Huis gelegen aan de Westermarkt 20 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Anne Frank Huis is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Anne Frank Huis

Westermarkt 20 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Anne Frank Huis in Amsterdam

In Amsterdam aan de Westermarkt 20 bevindt zich Anne Frank Huis. Bij Anne Frank Huis kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Musea, scoort Anne Frank Huis een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Musea

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 556 7105
Routebeschrijving
Anne Frank Huis Amsterdam
Anne Frank Huis Amsterdam
Anne Frank Huis Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Anne Frank Huis?

Anne Frank Huis wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 48349 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Klein museum / huis. Heeft wel een hal, maar daar mag je voordat je naar binnen gaat niet naar binnen toe. Als het regent kun je wel een paraplu krijgen. Familieprogramma voorafgaand aan het museumbezoek gedaan. Wat hierin verteld werd, krijg je ook tijdens je rondleiding door het huis te horen. Weggegooid geld dus. Bovendien werd het gehele verhaal saai verteld. Had moeite om mijn ogen open te houden en zat hele tijd op de klok te kijken. Audiotour is de moeite waard. Boekenkast is kleiner dan je misschien zou verwachten. Je loopt hem zo voorbij. Je mag geen foto's nemen tijdens de rondleiding. 1 wc was permanent gesloten, bovendien deed 1 kraan het niet. Shop heeft diverse items waaronder het dagboek in meerdere talen. Magneetjes zitten er echter niet bij. Niet aangegeven waar het dagboek van Anne Frank ligt. Personeel ook niet altijd even klantvriendelijk. Doet als het geïnteresseerd is, maar wil je eigenlijk zo snel mogelijk weg hebben. Verteld soms dingen twee keer en dan ook nog op een bepaalde toon. Behoorlijk irritant.

Lees verder

2/5

Vandaag voor de eerste keer naar het Anne Frank Huis geweest met mijn man. Door de jaren heen wilden wij wel gaan, maar door de lange rijen met toeristen, toch nooit gedaan. Dit was dé kans. Geen spijt van ! Zeer indrukwekkend. Hoe zij daar 2 jaar lang hebben opgesloten gezeten. Haar dagboek gezien. Toch ook nog wat geleerd. Je denkt alles al te weten. Toch niet dus. Zou ook op de agenda van de middelbare scholen mogen staan.

Lees verder

4/5

Een tweede bezoek ooit aan het Achterhuis. Het verhaal blijft indrukwekkend. In de corona tijd is het rustiger als normaal, maar op sommige stukken (vooral het achterhuis zelf) is het toch nog druk. De anderhalve meter wordt niet echt nageleefd door iedereen.

Lees verder

4/5

Als je in Amsterdam bent moet je dit zeker doen. Wij hadden een ticket online gekocht waar we eerst een half uur uitleg kregen die zeer nuttig was om daarna door het museum te gaan.

Lees verder

4/5

Tijdens de corona beperkingen heel goed te doen. Relatief weinig buitenlandse toeristen Kaarten online bestellen met tijdslot. Werkt fantastisch. Museum jaarkaart en Bank giro VIP-kaart gratis toegang. Aan te bevelen introductie praatje van een half uur à € 6,00. Een audiotour leidt je op een rustige en aantrekkelijke manier door het Achterhuis. Een must voor iedereen!!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Anne Frank Huis

Goed nieuws! Bij Anne Frank Huis in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting