Anne Frank Huis Amsterdam

Anne Frank Huis

Bij Anne Frank Huis gelegen aan de Westermarkt 20 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Anne Frank Huis is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Anne Frank Huis

Westermarkt 20 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Anne Frank Huis in Amsterdam

In Amsterdam aan de Westermarkt 20 bevindt zich Anne Frank Huis. Bij Anne Frank Huis kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Musea, scoort Anne Frank Huis een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Musea

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 556 7105
Routebeschrijving
Anne Frank Huis Amsterdam
Anne Frank Huis Amsterdam
Anne Frank Huis Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Anne Frank Huis?

Anne Frank Huis wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 47374 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Hoewel het bezoek aan het Anne Frank Huis bij zowel mijn mama als mij een diepe indruk heeft nagelaten, geef ik maar 4/5. De reden daarvan heeft niet te maken met het museum, wel met de mensen die het bezoek in goede banen moesten leiden. Wij hadden namelijk onze tickets digitaal op mijn mobiele telefoon bij. Deze werden eerst geweigerd, ondanks dat wij net als iedereen de rij hadden gedaan. Nadien hebben ze ons alsnog binnen gelaten, nadat wij protesteerden omdat we alles reeds op voorhand gepland én betaald hadden. Dit voorval dateert al van enkele jaren geleden, het is ons wel altijd bijgebleven. Hopelijk wordt er gezien de industrialisering nu al wat meer rekening gehouden met elektronische tickets op je Gsm.

Lees verder

4/5

Elke keer weer een open huis, maar nog steeds geen nieuwe eigenaar....

Lees verder

1/5

Het Anne Frank Huis is natuurlijk ongelofelijk bijzonder. En heel persoonlijk. De plek waar twee gezinnen en een man ondergedoken hebben gezeten om niet vermoord te worden in een vernietigingskamp. Helaas zijn ze verraden door de slechtheid die in de mensheid zit en zijn ze alsnog vermoord. Het Anne Frank Huis kan ik iedereen echt van harte aanbevelen. Groot, klein, zwart, wit, turk, Marokkaan, moslim, christen, jood of atheïst.. Het is heel erg boeiend en interessant en veel te zien. Ik ben er vaak geweest. Ik vind het elke keer weer heel boeiend. En het idee dat zij allemaal daar 2 jaar opgesloten gezeten hebben. En overdag tijdens kantoortijden geen geluid konden maken. En natuurlijk het dagboek dat Anne Frank geschreven heeft wat ze heel erg goed geschreven heeft. Ik heb het zelf ook een oude versie en een nieuwere versie. Ik heb het gelezen. Het is een boek dat je gelezen moet hebben. Hier zou iedereen verplicht heen moeten gaan. Zodat de komende generaties nooit zullen vergeten wat zich in het verleden heeft afgespeeld in Nederland.. 😔😔😔

Lees verder

5/5

Verrassend interessant en gedetailleerd. Ook al dacht ik aardig wat de weten over het verhaal van Anne Frank, er bleek veel te leren te zijn over haar leven en de omstandigheden daarvan. De audio gids was ook zeer makkelijk te gebruiken en goed te volgen. Een puntje is wel dat voor mensen die nieuw zijn met dit audio systeem het eerste luister-punt makkelijk te missen is. Er stond een groep van zo'n vijftien man tevergeefs met hun audio gids te wijzen op een standbeeld terwijl een genummerd blokje op de muur het luister-punt was. Ook al was dat entertainend, zo hoort het niet te zijn. Voor de rest is het een prachtig museum.

Lees verder

5/5

Heel bijzonder en belangrijk om een bezoek te brengen aan dit museum.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Anne Frank Huis

Goed nieuws! Bij Anne Frank Huis in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17