Anne Frank Huis map

Anne Frank Huis

9 ยท 52045 recensies

Westermarkt 20, Amsterdam

Anne Frank Huis
Anne Frank Huis Anne Frank Huis
Anne Frank Huis Anne Frank Huis
Anne Frank Huis

Over deze locatie

Aan de Westermarkt 20 in het gebied 'Leliegracht e.o.' in Amsterdam ligt Anne Frank Huis. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 52.045 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Anne Frank Huis accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leliegracht e.o. hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Renata Schouten
Google Maps Logo

Zeer interessant wel jammer dat de buitenkant zo modern is

Renata Schouten 1 jaar geleden
Hans de Ruiter
Google Maps Logo

Goed geregeld rondom de corona problematiek. Ook horeca in anne frank huis is keurig

Hans de Ruiter 1 jaar geleden
Mariska Luursema (Maris)
Google Maps Logo

Indrukwekkende plek en nu door de Corona maatregelen kan je alles op je gemak bekijken in rust.

Mariska Luursema (Maris) 1 jaar geleden
Anna Govaert
Google Maps Logo

Ik vond het heel leuk en interessant. Het enige was dat er heel veel dingen werden herhaald. Wat je hoorde door het kleine telefoontje stond ook in tekst op de muur en als je vantevoren de groep begin had gedaan kwam alles wat ze daar zeiden ook weer terug in het museum. De museumwinkel was wel heel leuk vooral omdat de spullen ook alleen met anne frank te maken hadden. Er was 1 boeken legger die was vertaald van het engels naar het nederlands en die klopte niet helemaal. Dat was wel geestig. Het was wel een heel mooi museum

Anna Govaert 1 jaar geleden
Sean
Google Maps Logo

Tickets online besteld ruim van tevoren (wat iedereen wel zou moeten snappen onderhand). 10 minuten voor opening konden wij al naar binnen. Ontzettend indrukwekkend om hier rond te lopen en je probeert in te beelden hoe het hier zou zijn geweest. Vooral dat je ineens in de slaapkamer staat van Anne Frank met daar nog het behang aan de muur met de foto's en posters die er door haar zijn opgeplakt. Ondanks dat de garderobe gesloten is terwijl alle andere musea deze wel open hebben en in het gehele museum niemand zich aan de 1,5 meter regel houd toch 5 sterren. Dit moet je 1 keer in je leven hebben gezien

Sean 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Anne Frank Huis

Goed nieuws! Bij Anne Frank Huis in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.