ANWB Winkel map

ANWB Winkel

8.4 · 232 recensies

Bijlmerplein 80, Amsterdam

ANWB Winkel
ANWB Winkel ANWB Winkel
ANWB Winkel ANWB Winkel
ANWB Winkel

Over ANWB

ANWB Winkel is een winkel voor al je reis en vervoer benodigdheden. Van fietstassen tot gereedschap voor je auto. ANWB Winkel heeft alles om jouw vakantie tot een succes te maken!

Aan de Bijlmerplein 80 in het gebied 'Amsterdamse Poort' in Amsterdam ligt ANWB Winkel. Zoek je in de categorie vervoer een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 232 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, ANWB Winkel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amsterdamse Poort hebben we nog 19 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Enno Grasmeijer
Google Maps Logo

Vriendelijke bediening. Goed geholpen.

Enno Grasmeijer 1 maand geleden
Richard Vries
Google Maps Logo

Goed aanbod, helaas pas laat open

Richard Vries 2 maanden geleden
Henk de Haas
Google Maps Logo

Verschrikkelijk, het is altijd te druk, geen competente informatie op de site en telefonisch onbereikbaar. Wat is er met al die organisaties aan de hand? Altijd maar die bandjes met trainings doeleinden

Henk de Haas 3 maanden geleden
Maud de kok
Google Maps Logo

Mooie winkel met super vriendelijk personeel. Ook internationaal rijbewijs halen is hier mogelijk.

Maud de kok 4 maanden geleden
Cemil Cemil
Google Maps Logo

Ik heb nog nooit zo een slechte service gehad van de klantenservice!!! Idioten zonder enige kennis die geen moer hulp bieden bij pech onderweg. Enige wat ze doen is je niet laten uitpraten en dan ook nog gaan ophangen? Lidmaatschap word hierbij per direct beëindigd!!!

Cemil Cemil 6 maanden geleden
.block-infinite { background: #002e7a url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #002e7a 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #002e7a 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002562 !important; }
ANWB

Alle ANWB vervoerslocaties

ANWB is een winkel voor al je reis en vervoer benodigdheden. Van fietstassen tot gereedschap voor je auto. ANWB heeft alles om jouw vakantie tot een succes te maken!

Benieuwd naar andere ANWB vervoerslocaties in Nederland? ANWB heeft in totaal 74 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Amsterdamse Poort) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van ANWB lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle ANWB vervoerslocaties
ANWB winkel Den Bosch
Anwb Heerenveen
ANWB winkel Helmond
ANWB winkel Middelburg
ANWB winkel Naaldwijk
ANWB winkel Sneek
Anwb Amersfoort
ANWB Winkel
ANWB winkel Beverwijk
ANWB winkel Heerenveen
ANWB winkel Leeuwarden
ANWB
ANWB winkel Almelo
ANWB Winkel
ANWB winkel Beverwijk
ANWB winkel Hoorn
ANWB winkel Oosterhout
ANWB winkel Rijswijk
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.