ANWB Winkel map

ANWB Winkel

8.6 ยท 235 recensies

Bijlmerplein 80, Amsterdam

ANWB Winkel
ANWB Winkel ANWB Winkel
ANWB Winkel ANWB Winkel
ANWB Winkel

Over ANWB

ANWB Winkel is een winkel voor al je reis en vervoer benodigdheden. Van fietstassen tot gereedschap voor je auto. ANWB Winkel heeft alles om jouw vakantie tot een succes te maken!

Aan de Bijlmerplein 80 in het gebied 'Amsterdamse Poort' in Amsterdam ligt ANWB Winkel. Zoek je in de categorie vervoer een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 235 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, ANWB Winkel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 901 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amsterdamse Poort hebben we nog 20 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #002e7a url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #002e7a 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #002e7a 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002562 !important; }
ANWB

Alle ANWB vervoerslocaties

ANWB is een winkel voor al je reis en vervoer benodigdheden. Van fietstassen tot gereedschap voor je auto. ANWB heeft alles om jouw vakantie tot een succes te maken!

Benieuwd naar andere ANWB vervoerslocaties in Nederland? ANWB heeft in totaal 74 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Amsterdamse Poort) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van ANWB lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle ANWB vervoerslocaties
ANWB winkel
Anwb Alkmaar
ANWB Winkel Groningen
ANWB winkel Heerenveen
ANWB-winkel
ANWB winkel Sneek
ANWB winkel Hengelo
ANWB winkel Hilversum
ANWB winkel Hoofddorp
ANWB winkel Maastricht
ANWB-winkel
ANWB winkel Sneek
ANWB winkel Assen
ANWB winkel Delft
ANWB winkel Heerenveen
ANWB winkel Helmond
ANWB winkel Heerhugowaard
ANWB winkel Utrecht Leidsche Rijn
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.