a&o Hostel Amsterdam Zuidoost Amsterdam

a&o Hostel Amsterdam Zuidoost

Bij a&o Hostel Amsterdam Zuidoost gelegen aan de Hogehilweg 22 in Amsterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

a&o Hostel Amsterdam Zuidoost

Hogehilweg 22 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij a&o Hostel Amsterdam Zuidoost in Amsterdam

In Amsterdam aan de Hogehilweg 22 bevindt zich a&o Hostel Amsterdam Zuidoost. Bij a&o Hostel Amsterdam Zuidoost kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Overnachting scoort a&o Hostel Amsterdam Zuidoost een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden a&o Hostel Amsterdam Zuidoost

Voor de actuele openingstijden van a&o Hostel Amsterdam Zuidoost in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of a&o Hostel Amsterdam Zuidoost nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Kamer boeken bij a&o Hostel Amsterdam Zuidoost

Overnacht en boek je hotelkamer bij a&o Hostel Amsterdam Zuidoost. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 258 9100
Bekijk kamerprijs
a&o Hostel Amsterdam Zuidoost Amsterdam
a&o Hostel Amsterdam Zuidoost Amsterdam
a&o Hostel Amsterdam Zuidoost Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van a&o Hostel Amsterdam Zuidoost?

a&o Hostel Amsterdam Zuidoost krijgt een beoordeling van 7.6/10 gebasseerd op 4297 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Niet aangenaam, personeel kan enkel Engels of Duits zelfs op de informatie flyer die je krijgt staan er Nederlandse schrijffouten zoals kamer met een c. Ik had een gedeelde kamer met 6 bedden waar nog 1 iemand anders in sliep, maar ik kan dit niet meer gewoon overnachten noemen de persoon daar leefde er gewoon, hij maakte zijn eten er klaar en al waardoor de kamer ook nog goed stonk naar de look. Toen ik vroeg voor een andere kamer omdat ik me niet comfortabel voelde met deze persoon in de kamer vertelden ze mij aan de infobalie dat ze er niets aan konden doen. Het hotel is ook ver van het centrum van Amsterdam en er is niet veel in de buurt om er te doen, gelukkig moest ik er maar 1 nacht zijn en kon ik vroeg in de ochtend weg want veel langer wou ik er niet meer zijn

Lees verder

1/5

Zit er nog. Maar er loopt personeel wat Nederlands kent. Het enige nadeel zijn de koelkasten in de gastenboeken. Ze stinken al na 2 dagen. En als je op maandag je tas met naam, kamernummer en vertrekdatum zet en in de koelkast plaatst. Het niet de bedoeling is dat het wordt weggooit en dat je met het personeel de vuilniszakken kan nalopen

Lees verder

3/5

Ik ben er inmiddels 2 keer geweest met vrienden en zondag a.s. kom ik voor de 3e keer. De kamers zijn ruim en schoon. Het is geen krasnapolsky maar dat kan je ook niet verwachten voor deze prijzen. Helemaal prima!

Lees verder

5/5

Goed hotel voor weinig geld. 500 mtr van ajax stadion.

Lees verder

5/5

Mooi hotel vriendelijk personeel en heb er een super dag gehad op de bbq

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij a&o Hostel Amsterdam Zuidoost?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij a&o Hostel Amsterdam Zuidoost, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast a&o Hostel Amsterdam Zuidoost nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556