Apollo Almere map

Apollo Almere

8.8 ยท 275 recensies

Korte Promenade 5, Almere

Apollo Almere
Apollo Almere Apollo Almere
Apollo Almere Apollo Almere
Apollo Almere

Over deze locatie

Aan de Korte Promenade 5 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Apollo Almere. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 275 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Apollo Almere accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 150 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 73 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Nanneke Bos
Google Maps Logo

Zeeeeeer snelle levering ik blijf het na 26 jaar klant nog steeds een top winkel vinden.

Nanneke Bos 2 maanden geleden
16afgs
Google Maps Logo

Hier langsgeweest voor foto voor rijbewijs online verlengen. Alles in orde kom ik thuis is mijn identiteitskaart niet geldig voor het online verlengen ivm een oude. Snap dat dit mijn eigen schuld is maar toen ik vroeg voor online verlengen rijbewijs werd er niets over verteld. Beetje jammer en slechte service dat ik hier achteraf zelf achter moest komen

16afgs 2 maanden geleden
Diana Touw
Google Maps Logo

Wij zijn super goed geholpen. Personeel heeft kennis van zaken, geven uitstekende service en support. Ondersteuning bij installeren was goed.

Diana Touw 4 maanden geleden
Jadwiga S
Google Maps Logo

Ik kwam hier voor pasfoto's om mijn rijbewijs te verlengen. Ik was niet de enige die kwam voor foto's, er was een aardige rij. Handig dat je de foto's gelijk naar RDW kan laten sturen en de aanvraag met Digid kan regelen.

Jadwiga S 5 maanden geleden
arie ketting
Google Maps Logo

Vriendelijke mensen en de bezorging was ook super geregeld ik he totaal geen negatieve opmerkingen

arie ketting 5 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Apollo Almere

Goed nieuws! Bij Apollo Almere in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast Apollo Almere nog meer in of rondom Almere (Centrum Almere Stad) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum Almere Stad.