Apollo Almere Almere

Apollo Almere

Bij Apollo Almere gelegen aan de Korte Promenade 5 in Almere kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Apollo Almere is één van de 6 locaties in Almere op CardMapr.

Apollo Almere

Korte Promenade 5 in Almere

Betalen met creditcards bij Apollo Almere in Almere

In Almere aan de Korte Promenade 5 bevindt zich Apollo Almere. Bij Apollo Almere kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort Apollo Almere een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Almere

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

036 533 9099
Routebeschrijving
Apollo Almere Almere
Apollo Almere Almere
Apollo Almere Almere

Reviews

Wat zeggen anderen over Apollo Almere?

Apollo Almere wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 162 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Goede service: Telefonisch goed geïnformeerd, waardoor ik met een goed gevoel de juiste TV heb aangeschaft. Bezorger had perongeluk de appart bestelde voet in de bus laten liggen en weer mee terug genomen. Na een telefoontje kwam dezelfde dag nog een medewerker langs om de voet van de TV te bezorgen.

Lees verder

5/5

Gelukkig nu eens personeel met vakkennis, en in de winkel is vaak nog een scherpere prijs te krijgen dan op hun site geadverteerd wordt.

Lees verder

5/5

Hele goede service (van Michel). Goede deal gekregen(Cambridge audio). Kom hier zeker weer. Aan te raden!

Lees verder

5/5

Geweldige kleinschalige elektronica winkel. Prettige service 👍🏼👍🏼👍🏼

Lees verder

5/5

Ben erg teleurgesteld. Heb deze een kans gegeven na verschillende misstanden , maar mocht naar het laat aanzien niet baten. Intussen heeft apollo flink wat geld van mij misgelopen en heb ik inmiddels, buiten een 5.0 set speakers van ook een panasonic dp ub 9004 van 888 euro bij een andere winkel besteld. Beste michel,nog bedankt dat je mij hebt teruggebeld, ( NIET) dit is de zoveelste keer dat je mij laat barsten en dat terwijl je pas nog je excuus aanbood en beterschap beloofde. Je beloftes blijken dus niks waard en het lijkt mij dat dit voor je bedrijf niet erg best uit zal pakken als je dit soort gedrag bij meerdere klanten vertoond. Erg jammer dit want vroeger was dit een goede zaak. Uiteraard zal ik nooit meer ook maar iets van dit bedrijf afnemen, ik heb ze genoeg kansen gegeven. Vervolg, inmiddels heeft deze zaak 3500 euro misgelopen en binnenkort komt er een tv 1700 euro en een svs sub 1000 euro,totaal misgelopen 6200 euro,en dat in nog geen 5 maanden tijd. Beste michel,jij hebt mss mijn geld niet nodig maar dit review zal echt wel meetellen in de beslissing of iemand iets bij jou gaat kopen of niet. Je hebt mij schandalig behandeld en ik wil dan ook echt iedereen voor dit bedrijf waarschuwen want het kan een tijdje goed gaan en dan zou het zomaar kunnen gebeuren dat het misgaat. Verder nog even als laatste dit,sommige personeel zijn wel aardig,en de echte antie klanten hebben de bazen in een hok gedouwd om wat administratie te doen,anders wordt het echt een drama. Sander,deze is voor jou,uiteindelijk val je mij vies tegen en ik had van jou niet verwacht dat je het zo stil zou houden,de hand die je voed zullen we maar zeggen.Het klopt voor geen meter Bah. Nogmaals,nooit meer,er zijn meerdere en betere zaken die ook nog eens echt verstand van zaken hebben en bv begrijpen dat je bij het kalibreren van geluid het level via db meter moet afregelen en delay moet nameten na de officiele meting,jullie geven wat dat betreft halvebakken info aan jullie klanten,maar goed,daar hebben we het eerder over gehad Verstand van zaken? nee niet echt en bovendien zijn afspraken nakomen erg moeilijk na te komen bij dit bedrijf. Als je echt goed advies wil omtrent bv Hometheater kun je beter dit via hifi forums doen dan je door deze zogenaamde vaklui te laten leiden. Inmiddels een versterker gekocht van 1200 euro dus ook dit bedrag heeft apollo misgelopen, inmiddels heeft apollo in 1 maand tijd bijna 4000 euro misgelopen. binnenkort koop ik ook nog een panasonic tv van 1700 euro en een svs sub van 1200 euro, heeft apollo bijna 7000 euro misgelopen. Ik raad iedereen aan om goed na te denken eer men bij apollo overgaat tot koop.Nu leuk,later ergernis.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Apollo Almere

Goed nieuws! Bij Apollo Almere in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Almere

Benieuwd naar andere locaties in Almere waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Almere zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Almere
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

PLAZA Residence Almere Almere Overnachting

PLAZA Residence Almere

Mandelaplein 1

Best Western Plus Plaza Almere Almere Overnachting
Lidl Almere Supermarkt

Lidl

Saffraanplein 29-31

Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel

Media Markt Almere

Brouwerstraat 3

Hans Anders Opticien Almere Stad Almere Opticien

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102