Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel map

Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel

8.6 · 1541 recensies

Apollolaan 2, Amsterdam

Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel
Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel
Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel
Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel

Over deze locatie

Aan de Apollolaan 2 in het gebied 'Beethovenbuurt' in Amsterdam ligt Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.541 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Beethovenbuurt hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Nadine Kouwenberg
Google Maps Logo

Super, hele fijne check in, aardig personeel, mooie ruime kamer met prachtig zicht over de grachten, heerlijk eten en uitstekend ontbijt met personeel. Super, very nice check in, nice staff, nice spacious room with a beautiful view over the canals, delicious food and excellent breakfast with staff.

Nadine Kouwenberg 2 weken geleden
mo creeper
Google Maps Logo

Druk,wel gezellig.

mo creeper 2 maanden geleden
R Aziem
Google Maps Logo

Ik ben er niets een verbleven. ik belde vandaag net naar de receptie. Ze kon mij alleen in het engels te woord staan. Afijn vind ik niet erg. ik gaf aan dat ik een aanbieding op de luxuryhotelcompany. Desgevraagd gaven zij aan de hotel te bellen. Mijn vraag was of ik mijn baby van 6 maanden en kind van 5 kon meenemen en de actie kon omboeken en een meerprijs kon betalen. Ze gaf 3 keer aan ik weet niet welke site je bedoelt waarna ik 3 keer de naam heb gezegd. Daarna begin ze hard te lachen. Toen vroeg ik waarom lach je. Ze zei ja dat kan niet. Bij mij weten een normale vraag. Zeer onvriendelijk. Een pendante houding. ik boek hier nooit van mijn leven.

R Aziem 4 maanden geleden
Ninette Maas
Google Maps Logo

Gezellige avond met flesjeswijn en gyoza’s! Echter nootjes of chips waren er niet!!!! Alles op! Bij navraag manager Pieter broersma, bleek dat hij daar ook niets aan ging doen voor ons als gasten en andere zaken belangrijk vond . Hij heeft ons op nare manier te woord gestaan en is weggelopen. Zo kom ik niet meer terug

Ninette Maas 5 maanden geleden
Elrik van Meerveld
Google Maps Logo

Matras ligt niet goed, kussen is echt veeel te zacht. Zware hoofdpijn volgende ochtend. Sushi was niet om te eten, 1 persoon in het team kreeg er diarree van… toen ik vroeg om een biertje werd me niet eens gevraagd welk merk ik dan precies wilde, ik kreeg gewoon Heineken…. De omgeving is wel mooi en ik kon de hele dag verse munt- en verse gember thee drinken.

Elrik van Meerveld 6 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel

Goed nieuws! Bij Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.