Apollonia map

Apollonia

10 · 92 recensies

Kattenburgerstraat 5, 27E, Amsterdam

Opent straks

Apollonia
Apollonia Apollonia
Apollonia Apollonia Apollonia Apollonia Apollonia Apollonia Apollonia Apollonia Apollonia Apollonia Apollonia Apollonia Apollonia Apollonia Apollonia Apollonia
Bekijk meer
Apollonia

Over deze locatie

Aan de Kattenburgerstraat 5, 27E in het gebied 'Marine-Etablissement' in Amsterdam ligt Apollonia. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 92 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Apollonia accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.021 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Marine-Etablissement hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Bij Apollonia in Amsterdam zijn de openingstijden als volgt: woensdag en donderdag begint de dag om 15:00 uur en het sluitingsuur is niet vastgesteld. Dit geldt eveneens voor vrijdag en zaterdag, maar dan openen de deuren al om 12:00 uur. Houd er rekening mee dat deze locatie op zondag, maandag en dinsdag gesloten is. Dit zijn dus ideale dagen om Apollonia te bezoeken en iets moois te beleven.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Apollonia

Goed nieuws! Bij Apollonia in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.