Apple Den Haag Den Haag

Apple Den Haag

Bij Apple Den Haag gelegen aan de Passage 39 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Apple Den Haag is één van de 85 locaties in Den Haag op CardMapr.

Apple Den Haag

Passage 39 in Den Haag

Betalen met creditcards bij Apple Den Haag in Den Haag

In Den Haag aan de Passage 39 bevindt zich Apple Den Haag. Bij Apple Den Haag kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort Apple Den Haag een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Apple Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 701 0300
Routebeschrijving
Apple Den Haag Den Haag
Apple Den Haag Den Haag
Apple Den Haag Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Apple Den Haag?

Apple Den Haag wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 993 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wth mijn telefoon is al paar dagen na dat het gesloten is kapot ben niet bereikbaar heel iritant weer dit

Lees verder

1/5

Prachtige top locatie midden in de passage en de stad. Je kan je hier verwonderen over de sprongen van techniek in de afgelopen jaren. Je hebt hier een goed overzicht van alle Apple apparatuur en bijbehorende accessoires. Vaak is het er behoorlijk druk. Voor hulp moet je vaak een afspraak maken. Er wordt dan een tijdstip gegeven wanneer je geholpen kan worden. Ook worden op deze locatie regelmatig gebruikers cursussen gegeven.

Lees verder

5/5

Geheel gesloten op dit moment. In heel de regio Den Haag geen service te krijgen op korte termijn. Apple noemt zichzelf innovatief en servicegericht. Ik zie vooral lange wachttijden en zelfs bij Apple care plus duurt het zeven dagen voor je een vervangend product binnen hebt. Wat voor 1980 best een goede service zou zijn. Zo langzamerhand het geld echt niet meer waard.

Lees verder

1/5

Er is over nagedacht dat je je telefoon in de winkel kan opladen. Heb in totaal bijna 1.5 uur gewacht totdat ik geholpen werd. Mocht je de serviceafdeling nodig hebben, ga dan naar de store in Amsterdam!!

Lees verder

2/5

Naar mijn idee voldoet de manager 'Badr' niet aan het profiel van een manager. Hij is alles behalve probleem-oplossend en klantgericht. Mijn scherm was geelgekleurd na een schermreparatie van ruim 200 euro! Volgens hem viel het binnen de marge ondanks dat het scherm duidelijk geel uitgeslagen was. Ondanks dat hij bevestigde dat het scherm gelig van kleur was, stuurde hij me weg met een lach en zei dat hij er niks aan WILDE doen en dat ik juridische stappen kan ondernemen als ik het er niet mee eens ben. Erg jammer van deze respectloze manier van omgang met klanten die zulke dure producten aanschaffen. Voor mij nooit meer een bezoek aan de Apple store in Den haag en als u uw product en geld waardeert, raad ik u aan om dat ook niet te doen.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Apple Den Haag

Goed nieuws! Bij Apple Den Haag in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 85 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258