Apple Den Haag Den Haag

Apple Den Haag

Bij Apple Den Haag gelegen aan de Passage 39 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Apple Den Haag is één van de 6 locaties in Den Haag op CardMapr.

Apple Den Haag

Passage 39 in Den Haag

Betalen met creditcards bij Apple Den Haag in Den Haag

In Den Haag aan de Passage 39 bevindt zich Apple Den Haag. Bij Apple Den Haag kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort Apple Den Haag een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Apple Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 701 0300
Routebeschrijving
Apple Den Haag Den Haag
Apple Den Haag Den Haag
Apple Den Haag Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Apple Den Haag?

Apple Den Haag wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 1027 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Niets minder dan lof over mijn bezoek vandaag. De manier waarop ik met een defecte camera op mijn redelijk nieuwe telefoon in de garantie werd geholpen, aangesproken en werd geadviseerd was super, zeker in Coronatijd en op een drukke zaterdag. Ik heb uiteraard even door de drukte moeten wachten maar liep uiteindelijk met een gerepareerde telefoon de Applestore uit! Zo hoort t mensen! Behulpzaamheid een dikke 10 vandaag in Den Haag!

Lees verder

5/5

En alweer zeer prettig geholpen! Door Corona gaat het natuurlijk allemaal anders, maar met mondkapjes en half uurtje wachttijd toch goed te doen. Blij met mijn nieuwe aankopen!

Lees verder

5/5

Ondanks het feit dat het bijzonder moeilijk is digitaal een afspraak met Apple Den Haag te maken (dat moet echt beter en dat geeft veel irritatie bij klanten en potentiële kopers) toch een uitstekende beoordeling. Waarom? Ik ben, toen ik na dagen eenmaal een afspraak had voor een batterijvervanging, heel prettig en competent geholpen. En het belangrijkste: toen ik de iPhone 6S een dag later ging ophalen, bleek na verwisseling van de batterij het apparaat niet meer te werken. Geen gezeur van Apple over eigen schuld (zoals u heeft het laten vallen, we vonden zand, water of u heeft geen garantie meer en dat soort wij-hebben-geen-schuld-opmerkingen), en de medewerker had voordat ik kwam al een nieuw exemplaar gepakt. Dat is service! En dan neem ik de wachttijden wel op de koop toe. Ik heb het sterke vermoeden dat ik bij een gewoon telefoonreparatiebedrijf, waaronder ook Amac, nooit een nieuwe IPhone had gekregen. Lezer, doe hiermee u voordeel :-)

Lees verder

5/5

Super vriendelijk en snel geholpen. Ik kwam te laat aan omdat het verkeer niet mee zat, toch kreeg ik een plekje in de wachtrij en werd ik niet veel later geroepen door een medewerker. Mocht plaatsnemen aan de genius bar en werd direct daarna vriendelijk geholpen. Mijn eigen airpods mochten omgeruild worden omdat ze het niet deden, die van een vriendin van mij die zaten vol met vuil en vielen daardoor niet binnen de garantie. De medewerker gaf tips om het vuil te verwijderen (perslucht kopen bij de mediamarkt en die aan de achterkant er in spuiten, vervolgens met alcohol doekjes vuil verwijderen). De medewerker pakte een cameraatje om in te zoomen en te laten zien hoe smerig de airpods van binnen waren, erg schokkend.

Lees verder

5/5

Prachtige top locatie midden in de passage en de stad. Je kan je hier verwonderen over de sprongen van techniek in de afgelopen jaren. Je hebt hier een goed overzicht van alle Apple apparatuur en bijbehorende accessoires. Vaak is het er behoorlijk druk. Voor hulp moet je vaak een afspraak maken. Er wordt dan een tijdstip gegeven wanneer je geholpen kan worden. Ook worden op deze locatie regelmatig gebruikers cursussen gegeven.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Apple Den Haag

Goed nieuws! Bij Apple Den Haag in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258

Pearle Opticiens Den Haag Den Haag Opticien

Pearle Opticiens Den Haag

Jaap Hoekdreef 80

Familiepark Drievliet Den Haag Dagje uit

Familiepark Drievliet

Laan van 's-Gravenmade 81

HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Oude Kustlijn 90

Andere Apple locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Apple nog meer locaties. Naast Apple Den Haag in Den Haag kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Apple locaties
Apple Haarlem Haarlem Elektronicawinkel

Apple Haarlem

Haarlem

Apple Amsterdam Amsterdam Elektronicawinkel

Apple Amsterdam

Amsterdam

Apple Den Haag Den Haag Elektronicawinkel

Apple Den Haag

Den Haag