Apple Haarlem Haarlem

Apple Haarlem

Bij Apple Haarlem gelegen aan de Grote Houtstraat 99 in Haarlem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Apple Haarlem is één van de 8 locaties in Haarlem op CardMapr.

Apple Haarlem

Grote Houtstraat 99 in Haarlem

Betalen met creditcards bij Apple Haarlem in Haarlem

In Haarlem aan de Grote Houtstraat 99 bevindt zich Apple Haarlem. Bij Apple Haarlem kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel scoort Apple Haarlem een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Haarlem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

023 799 3800
Apple Haarlem Haarlem
Apple Haarlem Haarlem
Apple Haarlem Haarlem

Reviews

Wat zeggen anderen over Apple Haarlem?

Apple Haarlem wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 849 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Macbook Pro van 15 maanden oud waarvan eerder moederbord was vervangen en waar nu ook de camera van stuk is valt niet binnen de "zakelijke" garantie. Op geen enkele wijze is Apple Haarlem bereid hier iets aan te doen terwijl het duidelijk een hardware probleem is. Schandalige service ! Oh ja, en die "uitsmijters' aan de deur, wat een stelletje ..... maar dat past dus wel bij het Apple van tegenwoordig. Ga je diep schamen

Lees verder

1/5

Nog nooit zo'n slechte service meegemaakt. Na 9 (!) medewerkers via de chat en telefoon te hebben gesproken over het defecte volume van mijn nieuwe iPhone 11 werd ik naar de store gestuurd voor omruiling. In de Apple store werd totaal niet de moeite gedaan om het probleem te onderzoeken of te begrijpen. Ik heb zelfs 3 video's gemaakt waarop het zeer duidelijk te horen is, maar nee hoor. Dat ik dat zo ervaarde kon, maar "deze iPhone werkt gewoon naar behoren". Hier gingen ze niets mee doen. De gemaakte video's zijn niet bekeken, toen ik aangaf dat ik zelfs ín de winkel op dat moment precies het probleem hoorde werd hier niets mee gedaan. Kortom, ik werd de winkel uitgestuurd met dezelfde nieuwe, defecte telefoon. Dat ik zoveel geld heb betaald voor een defecte telefoon valt blijkbaar binnen hun norm?

Lees verder

1/5

Slechte service!!! Tijdens de lock down meerdere keren online besteld en met QR code in Haarlem Store opgehaald. Vandaag was dat ineens niet mogelijk en was legitmatie vereist. Op zich logisch maar wees dan consequent, niet de ene keer wel en de andere niet. En beweren dat dit nooit gebeurt. Dan beter thuis laten bezorgen, dan sta je niet voor dit soort verrassingen.

Lees verder

1/5

Apart. Rare reactie van reparatie service. We kwamen voor standaard reparatie van iPhone 11 scherm onder garantie. We vroegen hoe lang het duurde een of we konden wachten. Alsof we de eerste waren met deze reparatie zei ze dat ze het echt niet wist. We zijn maar naar huis gegaan. Nu afwachten hoelang het duurt.

Lees verder

3/5

Ik ben speciaal uit Nijmegen naar Haarlem gekomen om te kijken naar de iPhone 12 pro, want wilde weten hoe de kleur zou overkomen en het nieuwe model in het echt te zien, want de gene die ík wil kopen is 1379,- euro en dan wil je niet alleen van een foto uitgaan. Wat dacht je, mocht niet eens naar binnen om het te bekijken ik had eerst een afspraak moeten maken. En dat staat nergens op hun site. En woon natuurlijk niet om de hoek. Nou  apple vindt dit echt te schandalig voor woorden en er gaat natuurlijk nu een beklag naar  apple Los Angels. Zo ga je niet met je klanten om.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Apple Haarlem

Goed nieuws! Bij Apple Haarlem in Haarlem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Haarlem

Benieuwd naar andere locaties in Haarlem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Haarlem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Haarlem
Teylers Museum Haarlem Musea

Teylers Museum

Spaarne 16

HEMA Haarlem Warenhuis

HEMA

Gasthuisvest 3-5

Hi-Fi Klubben Haarlem Haarlem Elektronicawinkel

Hi-Fi Klubben Haarlem

Gedempte Oude Gracht 81

Restaurant Table 24 Haarlem Restaurant

Restaurant Table 24

Oude Groenmarkt 24

Sumo Haarlem Haarlem Restaurant

Sumo Haarlem

Oude Groenmarkt 14-16

C&A Haarlem Mode

C&A

Anegang 6

Boutiquehotel Staats Haarlem Overnachting

Boutiquehotel Staats

Ripperdastraat 13A

De Volkslust Haarlem Haarlem Restaurant

De Volkslust Haarlem

Kruisweg 67

Andere Apple elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Apple nog meer locaties. Naast Apple Haarlem in Haarlem kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Apple locaties
Apple Haarlem Haarlem Elektronicawinkel

Apple Haarlem

Haarlem

Apple Amsterdam Amsterdam Elektronicawinkel

Apple Amsterdam

Amsterdam

Apple Den Haag Den Haag Elektronicawinkel

Apple Den Haag

Den Haag