Apple Haarlem Haarlem

Apple Haarlem

Bij Apple Haarlem gelegen aan de Grote Houtstraat 99 in Haarlem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Apple Haarlem is één van de 6 locaties in Haarlem op CardMapr.

Apple Haarlem

Grote Houtstraat 99 in Haarlem

Betalen met creditcards bij Apple Haarlem in Haarlem

In Haarlem aan de Grote Houtstraat 99 bevindt zich Apple Haarlem. Bij Apple Haarlem kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort Apple Haarlem een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Apple Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Haarlem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

023 799 3800
Routebeschrijving
Apple Haarlem Haarlem
Apple Haarlem Haarlem
Apple Haarlem Haarlem

Reviews

Wat zeggen anderen over Apple Haarlem?

Apple Haarlem wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 806 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Na afspraak die moet gemaakt door Corona kan ik binnen gaan, maar door de afspraak ik heb 15min en moet iemand die jouw binnen helpen maar ik moest wachten 10min om iemand naar mij toe te komen. Uiteindelijk iemand langs komt maar wat raar vind dat tijdens het wachten er is paar medewerkers ze waren vrij ik heb iemand gevraagd hoe het zit met jullie er uit er is iemand naar mij toe of wat moet ik doen? Want dat was mijn eerste keer daar vanaf Corona en nieuw maatregels. Maar zij geef mee geen antwoord..... zij blijven door lopen. Die medewerkers moeten beter training hebben om beter met cliënten te omgaan.

Lees verder

1/5

Personeel heeft weinig of geen verstand van technische mankementen aan de iphone. Het betreft bij mij dat het beeldscherm los kwam van de telefoon. Er werd mij verteld dat ze het probleem niet zo konden oplossen. Aangezien de iphone X net buiten de garantie viel kon ik hem wel omruilen, maar moest ik honderden euro’s bijbetalen. Belachelijk gewoon!!! Ik heb thuis een afspraak gemaakt met Jorphone uit De Rijp, deze zag gelijk het probleem, de accu moest vervangen worden. Kosten €100,00 voor een originele batterij van Apple. De iphone werkt weer perfect en het beeldscherm hoefde helemaal niet vervangen te worden. Kort om: Zeer tevreden over Jorphone, mensen met verstand van apple producten, echt een aanrader en veel goedkoper!!!

Lees verder

1/5

Groot, ruim, leeg, hol. Ik krijg geen fijn gevoel bij deze winkel. Dat kan gezelliger. Het is niet om te zeuren of vingertje te wijzen maar waarom niet gewoon ook Android telefoons verkopen?? Zelf knapte ik een paar jaar geleden af op APPLE wegens het niet meewerken aan Bitcoin apps. Echt een enorme misslag in mijn ogen! Ook het gedoe met I-tunes vond ik niks, ik wil gewoon MP3'tjes mijn telefoon kunnen binnenslepen zonder gedoe! Tuurlijk is APPLE stabieler, zodra jullie meewerken aan Bitcoin en MP3 zonder gedoe stap ik over!

Lees verder

2/5

Airpods gaven storing; kreeg gewoon nieuwe ondanks dat garantietermijn verlopen was. Service omdat ze bij de Apple store gekocht waren. Super!

Lees verder

5/5

Ik kreeg hele goede service. Vanwege Corona staat er wel een rij, maar ze komen je dan alvast vragen waarvoor je komt en helpen als het kan. Ik hoefde niet eens de winkel in en liep als tevreden klant weer weg

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Apple Haarlem

Goed nieuws! Bij Apple Haarlem in Haarlem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Haarlem

Benieuwd naar andere locaties in Haarlem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Haarlem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Haarlem
Teylers Museum Haarlem Musea

Teylers Museum

Spaarne 16

HEMA Haarlem Warenhuis

HEMA

Gasthuisvest 3-5

Hi-Fi Klubben Haarlem Haarlem Elektronicawinkel

Hi-Fi Klubben Haarlem

Gedempte Oude Gracht 81

Marqt Haarlem Supermarkt

Marqt

Gedempte Oude Gracht 66

Restaurant Table 24 Haarlem Restaurant

Restaurant Table 24

Oude Groenmarkt 24

Sumo Haarlem Haarlem Restaurant

Sumo Haarlem

Oude Groenmarkt 14-16

Andere Apple locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Apple nog meer locaties. Naast Apple Haarlem in Haarlem kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Apple locaties
Apple Haarlem Haarlem Elektronicawinkel

Apple Haarlem

Haarlem

Apple Amsterdam Amsterdam Elektronicawinkel

Apple Amsterdam

Amsterdam

Apple Den Haag Den Haag Elektronicawinkel

Apple Den Haag

Den Haag