Arles map

Arles

10 · 608 recensies

Govert Flinckstraat 251, Amsterdam

Open

Arles
Arles Arles
Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles Arles
Bekijk meer
Arles

Over deze locatie

Aan de Govert Flinckstraat 251 in het gebied 'Sarphatiparkbuurt' in Amsterdam ligt Arles. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 608 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Arles accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.022 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Sarphatiparkbuurt hebben we nog 18 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

In Arles, gelegen in Amsterdam, zijn de openingstijden als volgt: Van dinsdag tot en met zaterdag is de locatie geopend vanaf 18:00 tot middernacht. Let op dat er op zondag en maandag geen openingstijden zijn; op deze dagen blijft de locatie gesloten.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Arles' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Arles. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.