Autoradam Almere Veluwedreef map

Autoradam Almere Veluwedreef

8.6 · 1294 recensies

De Strubbenweg 4, Almere

Autoradam Almere Veluwedreef
Autoradam Almere Veluwedreef Autoradam Almere Veluwedreef
Autoradam Almere Veluwedreef Autoradam Almere Veluwedreef
Autoradam Almere Veluwedreef

Over deze locatie

Aan de De Strubbenweg 4 in het gebied 'Veluwsekant' in Almere ligt Autoradam Almere Veluwedreef. Zoek je in de categorie tankstation een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.294 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Autoradam Almere Veluwedreef accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Veluwsekant hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Timothy
Google Maps Logo

Auto laten wassen door de wasstraat. Helaas heb ik schade van de wasstraat, er zitten allemaal grote ronde halve krassen. Contact gehad via de mail, volgens de manager is het niet mogelijk. Het viel mij pas op toen ik thuis kwam helaas. Volgende keer kijk ik meteen als ik uit de wasstraat kom. (1 ster) Update van mijn review: vandaag is de auto gepoetst door Alja cleaning service door de service van Autoradam, (ruud *manager* heeft het netjes opgelost, bedankt voor de service en de klantvriendelijkheid.

Timothy 3 weken geleden
Jason Shaman
Google Maps Logo

Top wasstraat! Goede service in twee fases. Ik kies nr. 3 intensief en een keer per kwartaal de nr. 2 voor extra glans. Waarom 3 sterren? Stofzuigen is onbeperkt maar niet overdekt. Bij slecht weer is vreselijk!. Veel plassen. Ook stofzuigers gaan regelmatig uit elkaar in de laatste tijd of hebben ze niet voldoende kracht. De stofzuigers locatie en apparatuur is sterk aan vervanging toe. ======== Update 09Januari2021: van 3 naar 5 sterren!. Stofzuigen area is nu overdekt! Breder, moderner, schoon, Top! Service. Dankjewel Autoradam team 👍

Jason Shaman 4 maanden geleden
joel Kartowikromo
Google Maps Logo

Ik kom hier voor de autowasstraat, inclusief de interieur baan.. altijd tevreden stap ik in mijn auto..

joel Kartowikromo 5 maanden geleden
Huub Rol
Google Maps Logo

Prima en snel alles geregeld. Kreeg een gloed nieuwe bus mee. Vriendelijk geholpen komen er graag weer terug.

Huub Rol 7 maanden geleden
shania
Google Maps Logo

Prima tankstation hoor! Het kleine winkeltje is ook goed ze hebben daar lekker eten.

shania 7 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.