Autoradam Almere Veluwedreef Almere

Autoradam Almere Veluwedreef

Bij Autoradam Almere Veluwedreef gelegen aan de De Strubbenweg 4 in Almere kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Autoradam Almere Veluwedreef is één van de 43 locaties in Almere op CardMapr.

Autoradam Almere Veluwedreef

De Strubbenweg 4 in Almere

Betalen met creditcards bij Autoradam Almere Veluwedreef in Almere

In Almere aan de De Strubbenweg 4 bevindt zich Autoradam Almere Veluwedreef. Bij Autoradam Almere Veluwedreef kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Tankstation, scoort Autoradam Almere Veluwedreef een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Tankstation, Vervoer

Stad

Almere

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 035 1212
Routebeschrijving
Autoradam Almere Veluwedreef Almere
Autoradam Almere Veluwedreef Almere
Autoradam Almere Veluwedreef Almere

Reviews

Wat zeggen anderen over Autoradam Almere Veluwedreef?

Autoradam Almere Veluwedreef wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 959 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Onze complimenten voor de jongen die onze auto bij het 2e deel van de wasstraat schoonspoot (di 14 april circa 14.10 uur). Er zaten enorme ingedroogde vogelpoepplakkaten op en hij ging net zo lang door tot alles er af was. Echt geweldig. Toen we later bezig waren de prut uit het gootje van de voorruit te verwijderen, kwam hij nog naar ons toe om te vragen of er nog veel op zat. We konden hem geruststellen en complimenten geven en ik vroeg hem waar ik deze review kon plaatsen.

Lees verder

5/5

Hier kan je auto goed stofzuigen en de wasstraat is goed.

Lees verder

4/5

Super vriendelijk en netjes geholpen. We hadden last minute een busje nodig en binnen 10 minuten was dit geregeld. Super fijn ondanks de drukte. Ook complimenten voor de medewerker die op zijn vrije dag even meehielp. Als ik weer een bus nodig heb weet ik het adres...

Lees verder

5/5

Busje gehuurd. Online gereserveerd en dat ging prima. Busje halen hielden zij zich keurig aan Corona voorschriften en moest je buiten wachten tot je aan de beurt was. Ook prima. Vervolgens krijg je de auto en is deze erg vies van binnen. Waarom binnen je handen reinigen etc.. etc.. en dan in een auto stappen die totaal niet gereinigd is? Vreemd.

Lees verder

3/5

Ruim opgzet, genoeg pompen, voordelig, binnen ruinte voor eten en drinken 24 uur geopend. Naast tanken kan je je auto nog de wasstraat in stoppen en stofzuigen. Prettige pompstation 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Autoradam Almere Veluwedreef

Goed nieuws! Bij Autoradam Almere Veluwedreef in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Almere

Benieuwd naar andere locaties in Almere waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Almere zijn er nog 43 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Almere
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel

Media Markt Almere

Brouwerstraat 3

Hans Anders Opticien Almere Stad Almere Opticien

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102