Autoservice KwikFit Amsterdam Noord map

Autoservice KwikFit Amsterdam Noord

8.4 ยท 289 recensies

Draaierweg 8, Amsterdam

Autoservice KwikFit Amsterdam Noord
Autoservice KwikFit Amsterdam Noord Autoservice KwikFit Amsterdam Noord
Autoservice KwikFit Amsterdam Noord Autoservice KwikFit Amsterdam Noord
Autoservice KwikFit Amsterdam Noord

Over KwikFit

Autoservice KwikFit Amsterdam Noord zorgt ervoor dat je je auto goedkoop gecheckt krijgt, een grondige APK-keuring krijgt of simpelweg je winterbanden er op gezet worden.

Aan de Draaierweg 8 in het gebied 'Papaverweg e.o.' in Amsterdam ligt Autoservice KwikFit Amsterdam Noord. Zoek je in de categorie vervoer een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 289 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Autoservice KwikFit Amsterdam Noord accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Papaverweg e.o. hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Alexandra Von Aesch
Google Maps Logo

alles overeenkomstig de afspraak zelf nog iets beter

Alexandra Von Aesch 4 weken geleden
Petra Kok
Google Maps Logo

Prima zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Petra Kok 2 maanden geleden
Bastiaan Castrion
Google Maps Logo

Niet aan te raden. Ik kwam voor een onderhoudsbeurt, maar gaf daarbij specifiek aan om mijn verwarming te willen repareren die het niet meer deed. Na onderhoudsbeurt en betaling gaven ze aan dat verwarming was gemaakt. Bleek dag later toch niet zo te zijn en weer naar ze gebeld. Ze zouden de fabrikant bellen en daarna mij terugbellen voor het oplossen van dit probleem. Meerdere malen zelf telefonisch contact opgenomen met ze voor een update, maar ze gaven steeds aan "nog te wachten op de fabrikant". Ze hebben later nooit meer zelf contact met mij opgenomen hiervoor en het probleem wat duidelijk voorhand is aangegeven niet opgelost.

Bastiaan Castrion 3 maanden geleden
W H
Google Maps Logo

Zeer slechte garage. Auto van mijn dochter voor APK en onderhoud bij hen gebracht. Zijn hebben eerst onderhoud gepleegd voor 480 euro, en daarna APK afgekeurd omdat de remleidingen vervangen moest worden. Kosten rond 1000 euro. Toen ik vroeg waarom heb je dan onderhoud gedaan, zeiden ze ja je vroeg om onderhoud en wij hebben gedaan. Ze zagen dat er nog 1000 euro aan kosten moest gemaakt worden voor een auto die nog geen 2000 euro waard is. Kortom ze willen alleen geld uit je handen maken. Mensen helpen, hou maar. Advies ga niet naar Kwikfit Amsterdam-Noord.

W H 5 maanden geleden
Naoufal Hmidi
Google Maps Logo

4 nieuwe banden aangeschaft en het uitlijnen bij laten door door dit garage. De monteur die dit heeft uigevoerd had blijkbaar niet zoveel ervaringen. Reservewiel niet goed opgeborgen, heb ik achteraf zelf moeten, abders had die onderweg kwijtgeraakt. Uitlijnen is niet goed uitgevoerd wat in 1 dag doorhad. Heb meteen de garage gebeld, en kon langskomen na 2 dag len om het te herstellen. Daardoor is er op e wagen van de banden slijtage. Heb het netjes aangeven aan de garage. Uitlijnen is toegegeven dat het niet is goed uitgevoerd, maar aan de slijtage niks kunnen doen, omdat het volgens hen meevalt. Klantenservice gecontacteerd, en die beweren dat het mijn eigen schuld is! Zo groot bedrijf die geen verantwoordelijkheid wilt nemen voor haar fouten. Zelf een kleinmans garage ontkent niet of loopt niet weg voor fouten. NOOIT MEER!

Naoufal Hmidi 7 maanden geleden
.block-infinite { background: #014488 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #014488 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #014488 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #01376d !important; }
KwikFit

Alle KwikFit vervoerslocaties

KwikFit zorgt ervoor dat je je auto goedkoop gecheckt krijgt, een grondige APK-keuring krijgt of simpelweg je winterbanden er op gezet worden.

Benieuwd naar andere KwikFit vervoerslocaties in Nederland? KwikFit heeft in totaal 35 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Papaverweg e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van KwikFit lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle KwikFit vervoerslocaties
Autoservice KwikFit Almere-Buiten
Autoservice KwikFit Amstelveen
Autoservice Kwik-Fit Amsterdam-Oost
Autoservice KwikFit Amsterdam Centrum
KwikFit
Autoservice KwikFit Breda
Autoservice KwikFit Almere-Haven
Autoservice KwikFit Almere-Stad
Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost
Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost
Autoservice KwikFit Assen
KwikFit
Autoservice KwikFit Alkmaar
Autoservice KwikFit Alphen aan den Rijn
Autoservice KwikFit Amstelveen
Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost
Autoservice KwikFit Apeldoorn
Autoservice KwikFit Arnhem
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.