Autoservice KwikFit Amsterdam-West map

Autoservice KwikFit Amsterdam-West

8 · 152 recensies

Willem Kraanstraat 6, Amsterdam

Autoservice KwikFit Amsterdam-West
Autoservice KwikFit Amsterdam-West Autoservice KwikFit Amsterdam-West
Autoservice KwikFit Amsterdam-West Autoservice KwikFit Amsterdam-West
Autoservice KwikFit Amsterdam-West

Over KwikFit

Autoservice KwikFit Amsterdam-West zorgt ervoor dat je je auto goedkoop gecheckt krijgt, een grondige APK-keuring krijgt of simpelweg je winterbanden er op gezet worden.

Aan de Willem Kraanstraat 6 in het gebied 'Buurt 2' in Amsterdam ligt Autoservice KwikFit Amsterdam-West. Zoek je in de categorie vervoer een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 152 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Autoservice KwikFit Amsterdam-West accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Buurt 2 hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

P. Gomes
Google Maps Logo

prima en vriendelijk geholpen. Helaas geen tijd voor een extra akkefietje.

P. Gomes 3 maanden geleden
Hugo Gomez
Google Maps Logo

Ik heb mijn auto naar de APK keuring gebracht en de monteur vertelde mij dat alles goed in de auto zat, verwacht de gordel. Hij beweerde dat deze vervangen moest worden door een nieuwe. Door tragische familiale redenen kon ik de APK niet eerder halen, dus de dag ervoor verliep mijn APK, dus ik kon niet meer met de auto rijden. Ik smeekte hem om alsjeblieft niet zo streng te zijn en me de APK te geven, rekening houdend met het feit dat de veiligheidsgordel een beetje was afgepeld door het wrijven tegen het metaal, maar niet gebroken en verre van niet in staat te zijn om te presteren zoals het zou moeten zijn. Hij weigerde. Nadat ze het onderdelenbedrijf hadden gebeld om een ​​nieuwe veiligheidsgordel te kopen, vertelden ze me dat de kosten 349 euro zouden zijn en dat het tussen de 4 en 5 weken zou duren. Belachelijk!!!, dus ik heb de auto naar een andere garage gebracht om te kijken of ik door de APK kom. In de nieuwe garage laat ik de gordel zien aan de monteur en vertelde me dat dit geen probleem zou zijn om hem te passeren, hij zei dat het nog steeds veilig was. Toen ik enkele uren later de auto ging ophalen vertelde de monteur mij dat er een officiële RDW keurmeester is geweest om te kijken of de keuring goed was uitgevoerd en ook bevestigde de keurmeester dat de gordel goed te gebruiken was. Zeer ontevreden over deze Kwik-fit locatie. Meestal bracht ik mijn auto naar een andere Kwik-fit en altijd een goede service, maar op deze specifieke locatie (of misschien deze monteur) was hij te conservatief in zijn mening waardoor ik extra kosten, tijdverlies en een zeer slechte ervaring kreeg.

Hugo Gomez 4 maanden geleden
Bouke Bergsma
Google Maps Logo

+: Aardige gasten, goed Nederlands (is ook nog wel eens anders), en goede informatie! Netjes prijsopgave van verwachte werkzaamheden na keuring/onderzoek, en dus niet gewoon maar aan de slag gaan en dan achteraf een hoge rekening presenteren. -: Filiaal telefonisch matig bereikbaar (wordt soms niet opgenomen), en slechte lijn met kraken en ruis. Tijd voor een nieuwe DECT set en wandcontact :) Niet zo erg, wel beetje jammer. *: Het kan allemaal natuurlijk goedkoper bij de beunhaas op de hoek, maar dan krijg je ook de service/overleg/info/voorraden/keuzes niet. Ik vind dat je hier waar voor je geld krijgt.

Bouke Bergsma 5 maanden geleden
Pascal Amsterdam
Google Maps Logo

Afspraak gemaakt voor reparatie. Mijn auto stopte ermee vlak voordat ik bij de garage aankwam. Er was niemand bij KwikFit die mij wilde helpen dus heb een sleepdienst moeten bellen voor het verplaatsen van mijn auto naar praktisch de overkant van de weg. "Nee meneer, daar kunnen we u niet bij helpen". Klantonvriendelijk en niet servicegericht. Belachelijke dure rekening ook. Laatste keer dat ik daar geweest ben!

Pascal Amsterdam 5 maanden geleden
Fred Bitter
Google Maps Logo

Vlot, vriendelijk en vaardig.

Fred Bitter 7 maanden geleden
.block-infinite { background: #014488 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #014488 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #014488 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #01376d !important; }
KwikFit

Alle KwikFit vervoerslocaties

KwikFit zorgt ervoor dat je je auto goedkoop gecheckt krijgt, een grondige APK-keuring krijgt of simpelweg je winterbanden er op gezet worden.

Benieuwd naar andere KwikFit vervoerslocaties in Nederland? KwikFit heeft in totaal 35 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Buurt 2) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van KwikFit lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle KwikFit vervoerslocaties
Autoservice KwikFit Alkmaar
Autoservice KwikFit Almelo
Autoservice KwikFit Almere-Buiten
Autoservice Kwik-Fit Amsterdam-Oost
Autoservice KwikFit Arnhem
Autoservice KwikFit Assen
Autoservice KwikFit Almelo
Autoservice KwikFit Almere-Stad
Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost
Autoservice KwikFit Assen
Autoservice KwikFit Assen
Autoservice KwikFit Beverwijk
Kwik-Fit Alkmaar
Autoservice KwikFit Almere-Stad
Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost
Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost
KwikFit
Autoservice KwikFit Breda
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.