Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost map

Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost

8.8 ยท 353 recensies

Spaklerweg 44D, Amsterdam

Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost
Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost
Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost
Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost

Over KwikFit

Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost zorgt ervoor dat je je auto goedkoop gecheckt krijgt, een grondige APK-keuring krijgt of simpelweg je winterbanden er op gezet worden.

Aan de Spaklerweg 44D in het gebied 'Amstelkwartier Zuid' in Amsterdam ligt Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost. Zoek je in de categorie vervoer een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 353 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amstelkwartier Zuid hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Maykel Slagter
Google Maps Logo

Amateurs, nieuwe band er onder laten zetten, vervolgens vergeten de juiste ventiel erop te zetten.

Maykel Slagter 1 maand geleden
Florian Liebold
Google Maps Logo

Ging naar Kwikfit om op zomerbanden te wisselen. Kwikfit personeel heeft daarbij een band beschadigd, die vervangen moet worden. De originele schroefdop op een ander wiel was ook beschadigd. Die kan niet vervangen worden door Kwikfit. Kwam terug om defecte zomerband te vervangen. Maar Kwikfit personeel gaf me de verkeerde datum. Nu moet ik er een derde keer heen! Driedubbele mislukking in alledaagse activiteit!

Florian Liebold 2 maanden geleden
Effendy Djoemai
Google Maps Logo

Op sommige momenten kun je als bedrijf het verschil maken voor een klant. Kwik-fit lijkt dat te doen door te adverteren met: "Het overkomt iedereen weleens, een lekke band. Het komt altijd ongelegen, maar gelukkig kun je altijd bij ons terecht om je band te laten repareren. Kun je zo weer veilig de weg op. Je kunt bij iedere KwikFit-vestiging zonder afspraak langs voor de reparatie van jouw band." Helaas was de realiteit vandaag anders. Ik kon pas zaterdag geholpen worden en de bereidheid van de medewerker om mee te denken naar een oplossing was ver te zoeken. Ik moest zelf maar op zoek naar een andere vestiging. Mijn eerste en voorlopig laatste ervaring met dit bedrijf. Erg jammer want ze zitten letterlijk bij me om de hoek. Het was een heel ander verhaal geweest als de boodschap was: Sorry, we beloven inderdaad dat je gewoon langs kunt komen maar we zitten echt helemaal vol. Ik zal even kijken voor je of er ergens anders ruimte is.

Effendy Djoemai 2 maanden geleden
Jan Plakker
Google Maps Logo

Zeer agressieve manager Edwin van der Velde KwikFit Spaklerweg Amsterdam. Ging voor een reparatie van een lekke band, op de site van KwikFit staat dat dat zonder afspraak kan. Er werd me door de receptioniste gezegd dat de hele dag vol zat. Toen ik zei dat ik dat een zeer slechte service vond, zei de dame op een zeer negatieve toon "natuurlijk meneer" Toen ik zei dat ik zo'n toon niet accepteerde wees ze naar de deur en zei dat ik het pand moest verlaten. Ik wilde de chef spreken , die witheet aankwam en het opnam voor de receptioniste. Toen ik uiteindelijk na wat heen en weer gepraat maar wegging met de opmerking dat het een schurkenbende was, ik stond al buiten, kwam die manager Edwin van der Velde me dreigend achterna met de woorden: "Wat zeg je daar? Wat zeg je daar?' ....en iets later "Flikker toch op man" KwikFit Spaklerweg Amsterdam, ga er nooit heen ! Zeer onprofessioneel en agressief personeel.

Jan Plakker 6 maanden geleden
Klaus Drischmann
Google Maps Logo

Uitstekend

Klaus Drischmann 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #014488 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #014488 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #014488 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #01376d !important; }
KwikFit

Alle KwikFit vervoerslocaties

KwikFit zorgt ervoor dat je je auto goedkoop gecheckt krijgt, een grondige APK-keuring krijgt of simpelweg je winterbanden er op gezet worden.

Benieuwd naar andere KwikFit vervoerslocaties in Nederland? KwikFit heeft in totaal 35 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Amstelkwartier Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van KwikFit lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle KwikFit vervoerslocaties
Autoservice KwikFit Alblasserdam
Autoservice KwikFit Almelo
Autoservice KwikFit Almere-Buiten
Autoservice KwikFit Apeldoorn
KwikFit
Autoservice KwikFit Beverwijk
Autoservice KwikFit Alkmaar
Autoservice KwikFit Almelo
Autoservice KwikFit Arnhem
Autoservice KwikFit Assen
KwikFit
Autoservice KwikFit Beverwijk
Autoservice KwikFit Alkmaar
Autoservice KwikFit Almelo
Autoservice KwikFit Amsterdam Zuid-Oost
Autoservice KwikFit Amsterdam Oud-Zuid
Autoservice KwikFit Apeldoorn
Autoservice KwikFit Assen
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.