AVRI Bloem-en Tuincentrum Oosteind

AVRI Bloem-en Tuincentrum

Bij AVRI Bloem-en Tuincentrum gelegen aan de Heistraat 47 in Oosteind kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

AVRI Bloem-en Tuincentrum is één van de 1 locaties in Oosteind op CardMapr.

AVRI Bloem-en Tuincentrum

Heistraat 47 in Oosteind

Betalen met creditcards bij AVRI Bloem-en Tuincentrum in Oosteind

In Oosteind aan de Heistraat 47 bevindt zich AVRI Bloem-en Tuincentrum. Bij AVRI Bloem-en Tuincentrum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Tuincentrum, scoort AVRI Bloem-en Tuincentrum een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Tuincentrum

Stad

Oosteind

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0162 312 913
Route
AVRI Bloem-en Tuincentrum Oosteind
AVRI Bloem-en Tuincentrum Oosteind
AVRI Bloem-en Tuincentrum Oosteind

Reviews

Wat zeggen anderen over AVRI Bloem-en Tuincentrum?

AVRI Bloem-en Tuincentrum wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 2799 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wij waren jaren vaste klant van Avri en kochten met regelmaat mooie planten. Vorige week hadden we te maken met een hele vervelende medewerker die het voor ons verpest heeft. We rekenden onze spullen (160€) af, maar het poortje ging af. Er zat dus kennelijk ergens nog beveiliging aan. De medewerker stormde naar ons toe en behandelde ons vanaf dat moment als criminelen. We moesten opnieuw door het poortje, alle spullen werden hardhandig gecontroleerd en er kon geen bedankje vanaf dat we zoveel geduld hadden. Of excuses dat we zo voor paal stonden. Uiteraard werd duidelijk dat we echt netjes afgerekend hadden en dus mochten we doorlopen. De hele winkel had meegenoten van de show. Een medewerker gaf nog aan dat hij vond dat we absurd behandeld werden door zijn collega. Helemaal verbaasd liepen we naar de auto. Met een kater reden we naar huis met de belofte dat we hier nooit meer naartoe zouden gaan. We hebben vaker te maken gehad met onaardige medewerkers bij de Avri, maar deze dame spande de kroon. Ook het delen van onze ervaring via de mail leverde niet de reactie op die we graag hadden gekregen (begrip). Óp naar de Intratuin en GroenRijk.

Lees verder

1/5

AVRI heeft de grootste Kerstshow die ik ooit heb gezien in een tuincentrum! En dat samen met een speciale Efteling afdeling met recreaties van verschillende attracties zoals oa Aqua Nura Waterballet, Pagode, Sprookjesboom en Lang Nek. Prachtige Kerststerren verkrijgbaar! Neem een kijkje en zie de allergrootste Kerststerplanten ooit gezien!! Er is werkelijk een enorme collectie Miniatuurbouw beschikbaar van oa Lemax; van zomerbouw tot winterbouw en alles ertussen! Van Spookytown tot Christmas Village! Ook bevat de AVRI een uitzonderlijk grote Aquaria afdeling! Alles wat je maar nodig hebt tot de grootste luxe en designer aquariums verkrijgbaar! Let op! Het tuincentrum is zeer groot en als je moeilijk ter been bent is het lastiger te overbruggen. Bij de ingang zijn niet alleen karretjes maar ook rolstoelen beschikbaar! Tenslotte zijn er wel toiletten aanwezig, maar zijn deze ietwat lastiger te vinden. Vraag een medewerker om uw de weg te wijzen. Het personeel was bij ons zeer vriendelijk en behulpzaam. Honden zijn welkom, mits ze aan de lijn gehouden worden!

Lees verder

5/5

Prachtige winkel, leuke kerstshow, maar service is ver te zoeken! Wij hebben er bijna 200 km voor gereden, komen thuis en pakken de ice rain uit, blijkt dat we volgens het doosje keurig 2 dezelfde warm white hebben gekocht, alleen na opening blijkt er één cool white te zijn en dat haat ik. Ten tweede een water kerstboom gekocht, heel leuk voor 2,5 uur, alleen het water stroomt nog, verlichting kennelijk kapot. Dan als klapper op de vuurpijl ook nog buiten stopcontacten gekocht, met afstandsbediening (handig als het koud is en of regent), stopcontacten werken prima maar de afstandsbediening werkt niet. Na erover gemaild te hebben kreeg ik als antwoord, wat vervelend voor u, het is altijd handig om in de winkel te kijken of alles klopt/werkt...u kunt de artikelen in de winkel omruilen, weet je hoe druk het daar is!!!!....denken jullie werkelijk dat ik nog een keer 200 km ga rijden?????..Het was ons eerste bezoek en ook zeker het allerlaatste. BAH

Lees verder

1/5

Bestelling geplaatst van 63,-. Kan gratis worden bezorgt vanaf 30,-. Maar... mijn moeder ging toch naar de winkel en heb dus gekozen voor afhalen in de winkel. Komt m'n moeder terug. Zit er iets niet bij. Bel ik op, zijn ze niet bereid om het op te sturen omdat het maar om 1 artikel gaat. Ik vroeg wat dat voor verschil maakt. Jullie hadden anders dit toch allemaal op moeten sturen dus waarom 1 artikel dan niet? Ophalen of geld retour mevrouw. Dat is uw optie. Hun maken deze fout en ik kan op en neer rijden (half uur heen, half uur terug) Maar ja, ik heb ze nodig.... dus geld terug is geen optie. Echt belachelijke service zo. Iemand die fouten maakt moet ze zelf oplossen, niet de klant!!!!!! 1e en laatste keer Avri als het zo moet. 2 sterren omdat het mooie artikelen zijn. Niet voor de klandizie. Uiteindelijk toch gekozen voor geld terug. Ga geen uur rijden voor 1 artikel op te halen die zij vergeten zijn!

Lees verder

2/5

Voor de lockdown een bezoek gebracht aan dit tuincentrum. Wat een prachtige kerstshow! Zeker een bezoekje waard. Ze hebben ook een groot assortiment planten en bloemen.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij AVRI Bloem-en Tuincentrum

Goed nieuws! Bij AVRI Bloem-en Tuincentrum in Oosteind kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Oosteind

Benieuwd naar andere locaties in Oosteind waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Oosteind zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Oosteind
AVRI Bloem-en Tuincentrum Oosteind Tuincentrum