AVRI Bloem-en Tuincentrum Oosteind

AVRI Bloem-en Tuincentrum

Bij AVRI Bloem-en Tuincentrum gelegen aan de Heistraat 47 in Oosteind kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

AVRI Bloem-en Tuincentrum is één van de 1 locaties in Oosteind op CardMapr.

AVRI Bloem-en Tuincentrum

Heistraat 47 in Oosteind

Betalen met creditcards bij AVRI Bloem-en Tuincentrum in Oosteind

In Oosteind aan de Heistraat 47 bevindt zich AVRI Bloem-en Tuincentrum. Bij AVRI Bloem-en Tuincentrum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Tuincentrum, scoort AVRI Bloem-en Tuincentrum een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Tuincentrum

Stad

Oosteind

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0162 312 913
Routebeschrijving
AVRI Bloem-en Tuincentrum Oosteind
AVRI Bloem-en Tuincentrum Oosteind
AVRI Bloem-en Tuincentrum Oosteind

Reviews

Wat zeggen anderen over AVRI Bloem-en Tuincentrum?

AVRI Bloem-en Tuincentrum wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 2647 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

mooie winkel, prachtig uitgebreid assortiment.ik moest wel lachen want ze waren alles al aan get inrichten voor de kerst. het ziet er zo gezellig uit. als we er langs komen stoppen we er altijd om er even te kijken en wat te nuttigen. het eetgedeelte is wbt de carona regels heel netjes in orde gemaakt. kan niet zomaar binnen lopen, je word opgehaald, pijlen volgen, 1persoon mag gaan bestellen. je voelt je er veilig im het zo maar te zeggen.

Lees verder

5/5

De zomer is nu echt voorbij. Maar zeker en bezoek waard.

Lees verder

5/5

Heel fijn tuincentrum. Kom er al jaren voor de vaste tuinplanten. Het restaurant is erg goed en gezellig en de kerstshows zijn prachtig!

Lees verder

5/5

Supermooi tuincentrum. Steekt met kop en schouders boven andere tuincentrums uit. Personeel (die wij hadden in ieder geval) is erg deskundig, kunnen je gelijk helpen, zijn leuk! Alles wat ze hebben en hoe ze het tentoonstellen is net een stapje hoger dan je elders ziet. Echt de moeite waard om eens lekker te gaan winkelen! Het is ook niet voor niks altijd druk daar ;)

Lees verder

5/5

Wij komen hier meestal rond de Kerst periode. Daarom is deze review puur ook over de indeling/ opmaak tijdens de Kerstshow. Onze indruk van AVRI blijft vanaf ons eerste bezoek jaren terug ongewijzigd: PRACHTIG! Dit tuincentrum heeft haar eigen stijl en die is terug te zien in hun assortiment. Daarnaast is het assortiment ontzettend uitgebreid, te keus en te keur! Zo'n uitgebreide basis bloembinderij voor (kunst)bloemen hebben wij nog nooit eerder e/o elders gezien. Als je het hier niet kunt vinden, dan vind je het nergens denk ik. Het Tuincentrum heeft sinds dit jaar 2 horeca punten: een kleine voor drank en kleine hapjes, en de oude vertrouwde horecagelegenheid, welke dit jaar verbouwd is. Het zitgedeelte is een stuk groter geworden en buiten zitgedeelte is weg. En zoals elk jaar heeft AVRI een gedeelte van de Kerstshow gereserveerd speciaal voor Efteling waar een bepaald deel van het sprookje vanuit de Efteling LEVENSGROOT wordt nagemaakt. Dus compleet met alle bewegingen en geluiden en waterpartij waar nodig. Afgelopen jaren hebben wij van Aquanura genoten, maar ook van de Indische Waterlelies, Kikker met de gouden bal, Holle Bolle Gijs en dit jaar een mengeling tussen Droomvlucht en Doornroosje. Kortom, het is meer dan de moeite waard om dit tuincentrum te bezoeken! En sinds dit jaar hebben zij ook een spaarprogramma middels een vriendenpas die je vooraf via hun website kunt aanvragen en daarna bij de klantenservice ophalen. Bij elk bestede € 2,50 krijg je 1 punt dat € 0,05 waard is. En dat tikt sneller aan dan wij denken. 😊 Enig minpuntje is het parkeren. Vooral tijdens drukke dagen, zoals nu rond de Kerst, is het een "gevecht" om een parkeerplek te bemachtigen. Maar ongetwijfeld is AVRI bezig met een oplossing.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij AVRI Bloem-en Tuincentrum

Goed nieuws! Bij AVRI Bloem-en Tuincentrum in Oosteind kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Oosteind

Benieuwd naar andere locaties in Oosteind waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Oosteind zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Oosteind
AVRI Bloem-en Tuincentrum Oosteind Tuincentrum